Въдици

Виж като Решетка Списък

Продукти 1-20 от 68

Низходящо
Страница
на страница

Ако си търсите въдица за спининг риболов сте на правилното място. VUK.BG предлага разнообразие от модели, които покриват всички категории на спининга - от ултра лайт до хеви въдици. Как да изберете правилната за Вас и какво да имате предвид при избора?

Дължина на спининг въдицата

Дължината на въдицата се избира според водоемите, на които ще ловите, както и според това дали ще ловите от лодка, или от брега. Този критерий може да бъде ключов за успешната презентация на примамките и комфортното боравене с въдицата в тесни простраснства.

Мощност на въдицата за спининг

Мощността на спининг въдицата (light, medium light, и т.н.) се избира според примамките, с които искате да ловите. Мощността кореспондира пряко с тегловия диапазон на примамки, с които може да работи дадена въдица. Определението за този диапазон е “тест по примамки”. Някои колеги неправилно наричат този критерий “акция”.

Акция на спининг въдицата

Акцията на въдиците за спининг риболовотчита колко бързо върхът се възвръща в статично работно положение след огъване. Различните акции (fast, extra fast, moderate fast, slow, и т.н.) на въдиците предразполагат повече към използването на различни типове примамки и техники за спининг риболов. Например, extra fast акцията е най-подходяща за риболов на джиг, а moderate fast, moderate и slow въдиците са по подходящи за риболов с твърди примамки. Fast акцията е сравнително универсална, като в повечето случаи с такива въдици може да се лови комфортно на джиг и да се разиграват ефективно миноу воблери и други твърди примамки.

Какви спининг въдици предлага VUK.BG?

При нас ще намерите, както подходящи серийни въдици за риболов с воблери и туичване и модели за джиг риболов, така и специализирани въдици за ареа риболов и аджинг (ajing) риболов на сафрид.

Като вносител на няколко известни марки, VUK.BG предлага спининги от марките ValkeIN , Tetra Works , GAD и Refuse to Blank . Направете своя избор с нас, независимо какви риби ще ловите, сладководни или морски хищници. Имаме за всекиго по нещо!


Риболовен магазин VUK.BG © 2023 Всички права запазени.