Viper

Виж като Решетка Списък

3 Продукта

Низходящо
  1. Fanatik Viper 2.9
    Viper 2.9
    6,10 лв.
  2. Fanatik Viper 4.5
    Viper 4.5
    6,10 лв.
на страница

Силиконите Fanatik Viper попадат в категорията на активните примамки тип туистери. Те имат дълга, усукана опашка с много изразителна игра под водата. Такива силиконови примамки впечатляват хищника при всякаква проводка.

Тялото на Fanatik Viper е по-дълго от стандартно тяло на други типове туистери. Това кара примамката да изглежда като по-апетитна плячка. Този силикон има "акцент" в частта от тялото, която е в непосредствена близост до опашката. Тъй като тя най-често попада в устата на хищника, е направена по-обемна, но в същото време мека и еластична. Пръстеновидните ребра, които опасват туистера Viper на това място, приятно и реалистично хрускат в устата на хищника и го убеждават в успеха на атаката му. В допълнение те шумолят във водата, подобрявайки акустичния ефект.

G-образната опашка има пропорции на спирала, и е изключително уловиста, но и тук е добавена малка хитринка. Активният елемент на силиконите Fanatik Viper е изцяло покрит със шестоъгълна "пчелна пита", която издава завладяващ за хищника звук във водата.

Fanatik Viper се предлага в три размера - 2”, 2.9” и 4.5”.

Други силикони с активна опашна част в продуктите на Fanatik са моделите Dagger Active , Larva Lux и Fanatik Lobster .


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.