Facebook Pixel

Viper

Туистерите (Grub) имат дълга и усукана опашка като осигуряват много изразителна игра. Те впечатляват хищника при всякаква проводка. В този клас силиконови примамки има и модел на Fanatik и не е изненадващо, че тази примамка е особено успешна.

Тялото на Viper е по-дълго от стандартното. Това е логично, тъй като туистерът е активна примамка предназначена за ловене на активни риби и трябва да изглежда като по-апетитна плячка. Този силикон има "акцент": частта от тялото, която е в непосредствена близост до опашката (т.е. най-често попада в устата на хищника) е по-обемна, но мека и еластична. Пръстеновидните ребра, които опасват туистера Viper на това място приятно и реалистично хрускат в устата на хищника и го убеждават в успеха на атаката му. В допълнение те шумолят във водата, подобрявайки акустичният ефект.

G-образната опашка няма много възможности за подобрение. Важното е да се спазят уловистите пропорции на спирала, но и тук има малка хитринка. Активният елемент е изцяло покрит със шестоъгълна "пчелна пита", която "звучи" завладяващо.

 


View as Grid List

3 продукта

на страница
низходящо
 1. Viper 2.0
  Viper 2.0
  4,70 лв.
 2. Viper 2.9
  Viper 2.9
  4,70 лв.
 3. Viper 4.5
  Viper 4.5
  4,70 лв.
View as Grid List

3 продукта

на страница
низходящо
© 2021 vuk.bg. Всички права запазени.