Facebook Pixel

Viper

Силиконите Fanatik Viper попадат в категорията на активните примамки тип туистери. Те имат дълга, усукана опашка с много изразителна игра под водата. Такива примамки впечатляват хищника при всякаква проводка.

Тялото на Fanatik Viper е по-дълго от стандартно тяло на други типове туистери. Това кара примамката да изглежда като по-апетитна плячка. Този силикон има "акцент" в частта от тялото, която е в непосредствена близост до опашката. Тъй като тя най-често попада в устата на хищника, е направена по-обемна, но в същото време мека и еластична. Пръстеновидните ребра, които опасват туистера Viper на това място, приятно и реалистично хрускат в устата на хищника и го убеждават в успеха на атаката му. В допълнение те шумолят във водата, подобрявайки акустичния ефект.

G-образната опашка има пропорции на спирала, и е изключително уловиста, но и тук е добавена малка хитринка. Активният елемент на силиконите Fanatik Viper е изцяло покрит със шестоъгълна "пчелна пита", която издава завладяващ за хищника звук във водата.

Fanatik Viper се предлага в три размера - 2”, 2.9” и 4.5”.

Други силикони с активна опашна част в продуктите на Fanatik са моделите Dagger Active , Larva Lux и Fanatik Lobster .


View as Grid List

3 продукта

на страница
низходящо
 1. Fanatik Viper 2.0
  Viper 2.0
  5,10 лв.
 2. Fanatik Viper 2.9
  Viper 2.9
  5,10 лв.
 3. Fanatik Viper 4.5
  Viper 4.5
  5,10 лв.
View as Grid List

3 продукта

на страница
низходящо
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.