Dagger

Виж като Решетка Списък

7 Продукта

Низходящо
 1. Fanatik Dagger 2.0
  Dagger 2.0
  5,10 лв.
 2. Fanatik Dagger 2.5
  Dagger 2.5
  5,10 лв.
 3. Fanatik Dagger 3.2
  Dagger 3.2
  рейтинг:
  100%
  5,10 лв.
 4. Fanatik Dagger 4.0
  Dagger 4.0
  6,10 лв.
 5. Fanatik Dagger Active 3.0
  Dagger Active 3.0
  6,10 лв.
 6. Fanatik Dagger Active 5.0
  Dagger Active 5.0
  6,10 лв.
на страница

Силиконите Fanatik Dagger са успешна и достъпна алтернатива на множеството силиконови червеи на пазара, които са разработени за риболов на бас, морски костур и скорпид. За разлика от другите подобни примамки, които имат по-тлъсти тела, Fanatik Dagger е по-компактен и по-къс, като форма, и в същото време все пак изглежда охранен. Тази форма е апетитна хапка за костура, бялата риба и щуката. Този модел примамка има две версии - Fanatik Dagger, която е пасивна, и Fanatik Dagger Active, която е активна.

Тялото на силиконите Fanatik Dagger е покрито с дълбоки ребра, които задържат въздух помежду си под водата, създават вибрации и реалистично усещане у хищника, когато захапе примамката, че това е истинска жертва.

Силиконовата примамка Fanatik Dagger работи с всякакви джигови монтажи. Самата проводка не е толкова важна. Главното е да не е бърза. Червеите обичат паузи, бавно движение по дъното и леко придърпване с върха на спининга, така че утежнението да остане на място. Намиращият се наблизо хищник усеща аромата на позната плячка, соленото тяло изглежда нежно и апетитно. А когато захапе червея, ребрата се смачкват в устата, създавайки пълна илюзия за кървяща плячка.

Рядко има празни кълванета на Fanatik Dagger. Важното е да не се бърза и да се дадат няколко секунди на хищника да погълне силикона, и тогава да се засече.

Fanatik Dagger се произвежда в 5 размера - 1.6”, 2”, 2.5”, 3.2” и 4”, а Dagger Active в 3" и 5". С тези размери спокойно се покрива риболова от дребни костури до трофейни бели риби и щуки.

Друга пасивна червейоподобна примамка в продуктовата гама на Fanatik е Gipnoz .


Риболовен магазин VUK.BG © 2023 Всички права запазени.