Schwan

Виж като Решетка Списък

3 Продукта

Низходящо
  1. ValkeIN Schwan S Nano
    Schwan S Nano Воблер
    28,40 лв.
на страница

ValkeIN Schwan е серия миноу воблери за ареа риболов. В серията влизат общо 4 модела, и те са както следва:

  • Schwan S - плаващ модел с тегло от 3 грама и дължина от 58мм.
  • Schwan S Sinking - потъващ модел. Тегло 4.1 грама и дължина 58мм.
  • Schwan S Nano - плаващ воблер с тегло 1.9 грама и дължина 50мм.
  • Schwan S HF - бързоизплуващ воблер с тегло от 2.4 грама и отново дължина от 58мм.

Плаващите и потъващите модели от серията вероятно са Ви ясни като предназначение. С плаващите се достига работна дълбочина отгоре надолу, и с тях може да се облови успешно един воден хоризонт. С потъващите се достига работна дълбочина отдолу нагоре, като тук тя е и по-голяма в сравнение с плаващите. Тези качества на двете разновидности воблери дават възможност да се подходи към рибите по различен начин в зависимост от маниера им на хранене в конкретна ситуация.

Каква е идеята, обаче, на бързоизплуващия вариант на Schwan?

Бързоизплуващият Schwan S HF позволява да се облавя подповърхностния слой на водата. Въпреки голямата лопатка, която обикновено е сигнал за дълбокогазещ воблер, тук с този модел може да се лови комфортно почти на повърхността.

Моделите Schwan позволяват водене с всякаква проводка - постоянна, с придърпвания (twitching), stop & go, или комбинация от всички.

Всички воблери от серията Schwan са оборудвани с качествени единични куки без контра, също както и всички други модели воблери ValkeIN - Riola , Hydram , Horizard , и т.н. Куките са с размер #4.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.