Gipnoz

Виж като Решетка Списък

6 Продукта

Низходящо
 1. Fanatik Gipnoz 1.8
  Gipnoz 1.8 Силиконова примамка
  5,10 лв.
 2. Fanatik Gipnoz 2.2
  Gipnoz 2.2 Силиконова примамка
  5,10 лв.
 3. Fanatik Gipnoz 3.3
  Gipnoz 3.3 Силиконова примамка
  6,10 лв.
 4. Fanatik Gipnoz Long 2.2
  Gipnoz Long 2.2 Силиконова примамка
  5,10 лв.
 5. Fanatik Gipnoz Long 2.9
  Gipnoz Long 2.9 Силиконова примамка
  6,10 лв.
 6. Fanatik Gipnoz Long 4.0
  Gipnoz Long 4.0 Силиконова примамка
  6,10 лв.
на страница

Fanatik Gipnoz е още една авторска иновативна силиконова примамка на украинската фирма Fanatik. Произвежда се в два варианта, Gipnoz и Gipnoz Long, като всеки от вариантите има 3 размера.

Fanatik Gipnoz има уникално червейоподобно тяло с обемиста хоризонтално сплесната опашка. Опашката е изградена от рамка с напречни оребрения. Благодарение на тази опашка се постига чудесна плаваемост на примамките Gipnoz, тъй като между ребрата се задържа въздух.

Въпреки, че силиконите Fanatik Gipnoz са пасивни силикони, когато ги пуснете на вода ще се удивите от играта им дори и при най-вялата анимация. И двата модела позволяват разнообразни монтажи - с права кука, с двойна кука, с джиг глава, но според производителя силата им се проявява, когато са монтирани на шарнирен монтаж с чебурашка. Тогава силиконовите примамки Fanatik Gipnoz имат свободата да разкрият пълния потенциал на играта си.

Разликата между двата модела силикони, Gipnoz и Gipnoz Long, е в дължината на тялото. По-дългото тяло на Gipnoz Long, при два еднакви размера на опашката, позволява използването на по-голяма кука. Това дава предимство, когато се ловят трофейни риби с малки примамки.

Fanatik Gipnoz се произвежда в размери от 1.8”, 2.2” и 3.3”, а Fanatik Gipnoz Long в размери от 2.2”, 2.9” и 4”.

Други червейоподобни примамки в продуктовата гама на Fanatik са активната и пасивната версия на Dagger , както и виброхвостът Boxer .


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.