Инструменти

Виж като Решетка Списък

9 Продукта

Низходящо
  1. Кохер за риболов RTB Curved Nose Forceps
    RTB Curved Nose Forceps - Кохер за риболов
    21,40 лв.
  2. ValkeIN Blade Releaser L
    ValkeIN Blade Releaser L
    128,00 лв.
на страница

Риболовните инструменти са важна част от екипировката на всеки спининг риболовец. Качествените клещи, кохери и резачки подсигуряват безопасността при откачането на риба и боравенето с куки и примамки. Без тях, риболовецът може сериозно да пострада и да му се наложи преждевременно да си прекрати излета.

Какви риболовни инструменти е препоръчително да носите?

В зависимост от вида риба, който ще ловите е хубаво да се оборудвате с различни инструменти. Например, риболовът на щука изисква боравенето с по-дълъг кохер или клещи с дълга човка при откачане на рибата, а при риболов на кефал и пъстърва могат да се ползват по-къси инструменти. Също така, при риболова на щука е хубаво да имате и скоба, с която да задържите устата на рибата отворена, за не се нараните на зъбите ѝ.

При риболов с твърди примамки, особено при морския такъв, често се налага подмяната на халки и куки. Това може да бъде истинско мъчение, ако нямате стабилни клещи с човка за халки.

Рязането на влакно в миналото ставаше с ножчета, обикновени ножици или нокторезачки, но често пъти неуспешно. В днешно време, на пазара има специализирани резачки и ножички за влакна, които не надъвкват влакната, правят чист разрез и се износват бавно.

VUK.BG предлага на риболовната общност в България качествени инструменти от марката RTB, за различни цели. Резачки за влакно, клещи за халки, клещи за риболов на щука, клещи за кримпване, кохери и други. При нас можете да си набавите всичко необходимо, за да си подсигурите безопасно и удобно боравене с риби, примамки и куки.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.