Fanatik

Лесни за употреба, достъпни и много успешни, силиконите Fanatik са разработени от световният шампион по риболов Юрий Петраш. Украински примамки, които не отстъпват по нищо на японските "съедобни" силикони.

Обикновена проводка

Няма сложни и тайни трикове. Няколко оборота с макарата - пауза, влачене по дъното или равномерно водене. Силиконите Fanatik просто "работят" правилно, подавайки сигнал на хищника "плячката е тук, идвай".

Вкус на силикона

Кълване! Силиконът е в устата на рибата. Вкусовите рецептори са задействани. Естествените ароматизатори, извлечени от живи организми разпространени по нашите ширини, незабавно предизвикват хищен апетит. В допълнение, солта включена в състава на силиконовите примамки Fanatik, симулира вкуса на кръв от жива плячка. Рибата не изплюва силикона - убедена в успеха на своя лов тя започва да го поглъща.

Идеална форма

От цялото разнообразие на разновидности и типове форми на съвременни меки примамки, за производството на силиконите Fanatik внимателно са подбрани такива, които доказано работят при нашите условия. Всеки модел се предлага в необходимите размери, за да гарантира успешен риболов на "спортни" и трофейни риби.

Оптимални разцветки

Голямо разнообразие от естествени цветове и светли, достатъчно ярки "провокатори" - това е всичко, което се нуждаете за бърз избор на цвета на примамката съобразено с прозрачността на водата, и активността на хищника.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.