Chaser

Виж като Решетка Списък

9 Продукта

Низходящо
на страница

Въдиците GAD Chaser са проектирани в традицията на качествените въдици в японски стил. Те са леки, добре балансирани и много издръжливи.

В серията има модели, както с бърз (fast) строй, така и такива със свръх бърз (extra fast) строй, като всички са с кух връх.

Фастовите модели са по-универсални по отношение на използваните видове примамки: подходящи са за туичване на воблери, риболов с клатушки и въртящи блесни. Също се справят добре и с кранкове и повърхности примамки.

Екстра фастовите въдици от серията Chaser са по-подходящи за риболов на джиг, въпреки че и с фастовите такива се лови комфортно. Тук обаче, свръх бързият връх допринася допълнително за чувствителността на въдицата при контакт с примамка, водни обекти и най-важното - риби.

Изборът на дължина и тест по примамки зависи от личните предпочитания, но обхватът на GAD Chaser е достатъчно широк, за да намерите пръчката по Ваш вкус и за Вашите нужди. Въдиците от серията се предлагат в дължини от 6 фута до над 8 фута (от 1.80 до 2.59 м) с варианти от лайт до хеви.

И тук, както и при останалите модели на GAD ( Gancho , PinPoint , Harrier, Fair) бланките се изработват от корейската компания Hankook с японски карбонови нишки от Toray. Водачите са от противоусукващата серия Fuji FazLite K-series. Макародържачът е Fuji VSS, като дръжката е стилно изпълнена с комбинация от корк и EVA материал. Изключително удобна за захват.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.