Ratta

Виж като Решетка Списък

4 Продукта

Низходящо
 1. Pontoon21 Ratta 2.25
  Ratta 2.25 Силиконова примамка
  7,80 лв.
 2. Pontoon21 Ratta 2.75
  Ratta 2.75 Силиконова примамка
  7,80 лв.
 3. Pontoon21 Ratta 3.25
  Ratta 3.25 Силиконова примамка
  7,80 лв.
 4. Pontoon21 Ratta 3.75
  Ratta 3.75 Силиконова примамка
  7,80 лв.
на страница

Pontoon21 Ratta е сликонова примамка за риболов от серията Homunculures на Pontoon21 , която се предлага в разнообразни размери - 2.25”, 2.75”, 3.25”, 3.75” и 4.25”. Формата на тялото на тази примамка е компактна, сравнително тънка, с тънка опашка завършваща с голяма, активна пета. До голяма степен Ratta наподобява уклей или други дребни рибки, които са вкусна закуска за хищниците.

Също като останалите силикони от серията Humuncolures и тук е използвана специалната технология за оцветяване RINCOAL, която придава блясък на примамките под водата, и създава реалистично усещане у рибите за истинска плячка. Моделът Ratta се предлага в богата гама от цветове, които правят примамките подходящи за различни условия и осветеност. Също така, цветовете не се смесват помежду си, когато ги съхранявате заедно в една кутия.

Формата на тялото, тънката опашка и петата на Ratta допринасят за много силните вибрации, които създава примамката във водата. Тези вибрации се усилват още повече, когато монтирате силикона без тежест или с много малка такава, защото тогава той започва да се движи и странично (rolling action). Освен тези особености, допълнителни сигнали за страничната линия на хищника създават и плитките нарези по тялото.

Освен RINCOAL технологията за оцветяване на примамките Humunculures, в силиконите Ratta е използвана и SFT технологията за овкусяване. В нея са използвани естествени вкусове, които подтикват хищника да задържи по-дълго примамката в устата при кълване и Ви дават по-голям шанс за успешна засечка.

Pontoon21 Ratta позволява голямо разнообразие от монтажи. Можете да го закачите както на стандартна джиг глава или монтаж с чебурашка с офсетна кука, така и на разнесени монтажи като отводной, дроп шот, тексас, и т.н. В тялото на силикона има и канал, който позволява лесен монтаж на двойна кука.

И един съвет от нас - ако риба Ви отхапе петата на опашката, не бързайте да изхвърляте примамката! Защото е достатъчно добра, за да лови и без петата, особено костур!

Pontoon21 Ratta е страхотен силикон за риболов на костур, бяла риба, щука и други едри и дребни хищници. Не се колебайте и за миг, дали да си го купите, защото той ще Ви донесе много риболовни емоции!


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.