Facebook Pixel

Drag Metal Cast

Виж като Решетка Списък

9 Продукта

Низходящо
 1. Джиг DUO Drag Metal Cast 15 грама
  Drag Metal Cast 15
  16,60 лв.
 2. Джиг DUO Drag Metal Cast 20 грама
  Drag Metal Cast 20
  17,60 лв.
 3. Джиг DUO Drag Metal Cast 20 Hirame - 20 грама
  Drag Metal Cast 20 Hirame
  19,60 лв.
 4. Джиг DUO Drag Metal Cast 30 грама
  Drag Metal Cast 30
  18,60 лв.
 5. Джиг DUO Drag Metal Cast 30 Hirame - 30 грама
  Drag Metal Cast 30 Hirame
  20,60 лв.
 6. Джиг DUO Drag Metal Cast 40 грама
  Drag Metal Cast 40
  19,60 лв.
 7. Джиг с листо DUO Drag Metal Cast 40 Hirame - 40 грама
  Drag Metal Cast 40 Hirame
  21,60 лв.
 8. Джиг DUO Drag Metal Cast 60 грама
  Drag Metal Cast 60
  20,60 лв.
на страница

Drag Metal Cast е модел метален джиг за риболов на DUO International. Има компактно и дебело изглеждащо тяло, което лети изключително добре. Дори и начинаещи риболовци ще се справят с кастинга на тази примамка. Произвежда се в размери от 15, 20, 30, 40 и 60 грама, като има и волфрамов модел. Цветовата гама, в която се предлага включва както натурални, така и ярки цветове. Някои от тях имат и фосфорисциращи и UV елементи, които са много подходящи за големи дълбочини.

Drag Metal Cast има атрактивна игра както на равномерна проводка, така и при пропадане и джигване. Поклащащото му движение и проблясъците, които създава под водата привличат хищниците отдалече. А компактните размери са подходящи както за риболов на дребни, така и на едри видове риба. Този джиг има на сметката си множество видове риба, като зарган, чернокоп, меланура, спари, лаврак, кокали, групер, синегрида, паламуд, тунаки и много други. Фактът, че можете да го водите в различни водни слоеве от повърхността до дъното отваря необятни хоризонти за възможните видове улов, които можете да очаквате.

През 2021 година, към модела Drag Metal Cast беше добавена лимитирана серия с джигове с листо, която е изпълнена основно в ярки цветове - Drag Metal Cast Hirame. Производителят я е определил с насоченост към риболов на плоскодънни риби, като калкан, писия, халибут и други, но цветовата гама и реещото се върбово листо зад джига го правят апетитна хапка и за много други видове риба. Hirame серията е оборудвана с една асист кука в предната част, и с две задни асист куки, към които има прикрепено листо с върбова форма.

Drag Metal Cast серията съдържа универсални джигове, които ще Ви донесат много емоции. Така че не се бавете повече и изберете своя размер и цвят!


Риболовен магазин VUK.BG © 2023 Всички права запазени.