Facebook Pixel

Fortezza

Въдиците RTB Fortezza са модел въдици на румънската марка Refuse to Blank . Това е най-силовият модел на марката към момента, като от него има пет спинингови разновидности - 702M (2.10м, 5.2-14гр.), 702MH (2.10м, 10.5-28гр.), 772М (2.35м, 4-18гр.), 772H (2.35м, 10.5-35гр.) и 862H (2.60м, 10.5-35гр.) и една едноделна бейткастова - 702MH (2.10м, 10.5-28гр.).

Бланката на въдицата, също както и при моделите Piacere , Zephyr и RTB Light GamerXF , е изработена от японски карбонови нишки, предоставен от световния лидер TORAY. Благодарение на висококачествения материал, теглото на въдиците е намалено и бланката има повишен резонанс, съответно и чувствителност.

Тази характеристика е най-важното качество на въдиците RTB Fortezza, чието главно предназначение е риболов на джиг. Благодарение на нея се предава информацията от върха, през бланката, към ръката на рибаря.

Освен висококачественият карбон, от който е направен моделът спининги Fortezza, първата една трета от пръчката е покрита и с допълнителен слой карбонови нишки, изтъкани X-образно под ъгъл 45° (CROSSxWEAVE). На това подсилване до голяма степен се дължи резервът на мощност, който има този модел.

Fortezza е изключително чувствителна, стегната и много бърза въдица, предназначена специално за джиг риболов. Изключително подходяща е и за риболов с големи кранкове и блесни.

Пръчките са оборудвани с макародържачи FUJI VSS с карбонова обърната затягаща гайка.

Водачите на въдиците Fortezza са SeaGuide, оборудвани с пръстени RSolution. Тези пръстени са еквивалент на технологията Torzite на Fuji, и имат сходни качества. Те са 1,5 пъти по-здрави от класическите SiC пръстени, имат по-нисък коефициент на триене и повишена твърдост. Също така, тези пръстени са до 55% по-леки от класическите пръстени. Използват се и при модела Stellar .

Въдиците RTB Fortezza са с много елегантен и минималистичен дизайн. Спецификациите и името на всеки модел са изписани със сребристо сив цвят, който стои стилно върху черната бланка.

Казано по друг начин - ако изберете въдица RTB Fortezza ще получите стилна и много чувствителна въдица, с бърз строй и много категоричен характер при засечка на риба.


Виж като Решетка Списък

6 Продукта

Низходящо
на страница
© 2023 vuk.bg. Всички права запазени.