Marionette Minnow

Виж като Решетка Списък

3 Продукта

Низходящо
  1. Pontoon21 Marionette Minnow 108SP-SR
    Marionette Minnow 108SP-SR Воблер
    23,60 лв.
на страница

Pontoon21 Marionette Minnow е миноу воблер с издължено, тънко тяло, който се произвежда в няколко различни варианта в два размера - 90мм и 108мм. Във всеки от размерите има по един плаващ и един неутрален модел, като всички са плиткогазещи, с работна дълбочина от 0.3 до 0.5м. Изключително подходяща примамка за риболов на щука в плитки или обрасли с водорасли места.

Името на воблера Marionette Minnow може би Ви подсказва, че това е примамка, която е лесно контролируема, точно като марионетка. На равномерна проводка има силно изразена игра с широко поклащане (wobbling) и въртеливи движения (rolling), а при туич рязко променя траекторията си встрани и дори се извърта леко с корема нагоре. Перфектната имитация на болна жертва.

Имайки предвид техническите характеристики на различните модели Marionette Minnow, спокойно можем да кажем, че това е един от най-добрите миноу воблери за риболов на щука в плитки места. Просто се оборудвайте с подходяща за туичване въдица и гледайте как примамката Ви влудява щуките, танцувайки под повърхността.

Не губете повече време и разгледайте наличните модели и цветове Pontoon21 Marionette Minnow!


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.