Drag Metal Cast SSZ

Виж като Решетка Списък

4 Продукта

Низходящо
 1. Джиг DUO Drag Metal Cast SSZ 20
  Drag Metal Cast SSZ 20 Пилкер
  19,60 лв.
 2. Джиг DUO Drag Metal Cast SSZ 40
  Drag Metal Cast SSZ 40 Пилкер
  21,60 лв.
 3. Джиг DUO Drag Metal Cast SSZ 60 грама
  Drag Metal Cast SSZ 60 Пилкер
  22,60 лв.
на страница

Drag Metal Cast SSZ е серия джигове със супер тънко тяло, които са направени от цинк. Обозначенията SSZ в името са съкращение от Super Slim Zink. Тънкият и аеродинамичен силует, в комбинация с изнесения център на тежестта в задната част на джига, предразполагат към постигането на големи дистанции при кастинг и много апетитна игра при пропадане. Формата на тялото на джига наподобява обичайните жертви на хищните риби и ги привлича отдалече.

Лесен за замятане, лесен за водене, това е перфектния джиг за брегови риболов. По-малката плътност на цинковото тяло му дава свойството да пропада бавно и апетитно, а когато е нужно да го изтеглите в средния или горен воден слой, това става с лекота. Можете да го водите както на равномерна проводка, така и със стандартно джигване и паузи за пропадане. И в двата случая Drag Metal Cast SSZ има интересна игра и създава отблясъци, които привличат рибите.

Повърхността на джига е покрита с издръжлива боя, а куките са допълнително обработени срещу ръжда. Цветовете, в които се предлага са изключително разнообразни. Съдържат стандартни натурални и холограмни разцветки, както и по-ярки цветове, и такива с UV или светещи елементи. Грамажите, в които се произвежда също са много разнообразни и варират от 20 до 60 грама. На практика можете да разчитате на Drag Metal Cast SSZ в абсолютно всякакви условия, дълбочини, осветеност и прозрачност на водата.

Не се колебайте повече и поръчайте своя Drag Metal Cast SSZ сега, за да си подсигурите незабравими риболовни емоции.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.