Drag Metal Cast Slim

Виж като Решетка Списък

14 Продукта

Низходящо
 1. Джиг DUO Drag Metal Cast Slim 20 грама
  Drag Metal Cast Slim 20
  17,60 лв.
 2. Джиг DUO Drag Metal Cast Slim 20 Hirame - 20 грама
  Drag Metal Cast Slim 20 Hirame
  19,60 лв.
 3. Джиг DUO Drag Metal Cast Slim 20 Tachiuo Limited - 20 грама
  Drag Metal Cast Slim 20 Tachiuo Limited
  17,60 лв.
 4. Джиг DUO Drag Metal Cast Slim 30 грама
  Drag Metal Cast Slim 30
  18,60 лв.
 5. Джиг DUO Drag Metal Cast Slim 30 Hirame - 30 грама
  Drag Metal Cast Slim 30 Hirame
  20,60 лв.
 6. Джиг DUO Drag Metal Cast Slim 30 Tachiuo Limited - 30 грама
  Drag Metal Cast Slim 30 Tachiuo Limited
  18,60 лв.
 7. Джиг DUO Drag Metal Cast Slim 40 грама
  Drag Metal Cast Slim 40
  19,60 лв.
 8. Джиг DUO Drag Metal Cast Slim 40 Hirame - 40 грама
  Drag Metal Cast Slim 40 Hirame
  21,60 лв.
 9. Джиг DUO Drag Metal Cast Slim 40 Tachiuo Limited
  Drag Metal Cast Slim 40 Tachiuo Limited
  19,60 лв.
 10. Джиг DUO Drag Metal Cast Slim 60 грама
  Drag Metal Cast Slim 60
  20,60 лв.
 11. Волфрамов джиг Drag Metal Cast Slim TG 30 грама
  Drag Metal Cast Slim TG 30
  36,20 лв.
 12. Волфрамов джиг Drag Metal Cast Slim TG 40 грама
  Drag Metal Cast Slim TG 40
  41,10 лв.
 13. Drag Metal Cast Slim TG 50 грама
  Drag Metal Cast Slim TG 50
  43,10 лв.
 14. Волфрамов джиг DUO Drag Metal Cast Slim TG 60
  Drag Metal Cast Slim TG 60
  45,00 лв.
на страница

Drag Metal Cast Slim е метален джиг за риболов с компактно тяло и издължена, тънка форма. След успеха на базовия Drag Metal Cast производителите от DUO решават да създадат и модел с тънко тяло, който да прилича повече на обичайната плячка на хищните риби. Балансираният център на тежестта в средата намалява усилието, което се изисква от риболовеца при анимирането на джига, и позволява както по-плавно, така и бързо джигване. Движението му при равномерна проводка също е много стабилно и живо, и не натоварва макарата.

Силните проблясъци, които създава Drag Metal Cast Slim при джигване с въдицата и апетитното движение при пропадане неминуемо ще предизвикат атака на преминаващ или дебнещ наблизо хищник. С този джиг ще можете да се насладите на удари от безброй много видове. Компактното тяло е апетитна хапка както за по-дребни риби, така и за трофейни такива. От кокали и меланури, през лавраци и лефери, до групери и синегриди - уловът Ви е гарантиран.

Цветовата гама, в която се предлага Drag Metal Cast Slim е изключително богата. Включва натурални и ярки цветове, цветове с UV и светещи елементи, а също така и реалистични имитации на различни видове дребна риба. Можете да разчитате на примамката във всякакви условия и дълбочини.

Освен базовите цветове, този модел съдържа и лимитирана серия с UV и Glow (светещи) цветове, която е определена от производителя като насочена към риболов на сабя (вид дълбоководна риба). Тези цветове се предлагат под името Drag Metal Cast Slim Tachiuo Limited. В тази лимитирана серия са подбрани окраски, които остават видими на големи дълбочини и биха сработили много добре и в риболова на други дълбоководни видове.

Освен Tachiuo Limited, в Drag Metal Cast Slim има още една лимитирана серия, която е с насоченост риболов на плоскодънни видове - Drag Metal Cast Slim Hirame. Тази серия е изпъленна основно в ярки цветове, но към задните асист куки е добавено и листо с върбова форма като допълнителен атрактор. То създава силни вибрации при равномерна проводка и привлича вниманието на дебнещите дънни обитатели. Това е много подходящ модел за водене на равномерна проводка.

Поръчайте Drag Metal Cast Slim сега и си гарантирайте успешен риболовен излет! Независимо дали ще ловите от скали, на плаж или вливане на река, тази примамка ще ви донесе желания улов.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.