Larva

Виж като Решетка Списък

6 Продукта

Низходящо
 1. Fanatik Larva 1.6
  Larva 1.6 Силиконова примамка
  5,10 лв.
 2. Fanatik Larva 2.0
  Larva 2.0 Силиконова примамка
  рейтинг:
  100%
  5,10 лв.
 3. Fanatik Larva 2.5
  Larva 2.5 Силиконова примамка
  5,10 лв.
 4. Fanatik Larva 3.0
  Larva 3.0 Силиконова примамка
  6,10 лв.
 5. Fanatik Larva 3.5
  Larva 3.5 Силиконова примамка
  6,10 лв.
 6. Fanatik Larva 4.5
  Larva 4.5 Силиконова примамка
  9,50 лв.
на страница

Силиконите Fanatik Larva са имитация на личинката на водно конче, която е любима храна за много хищни риби. Това е пасивна силиконова примамка, която работи през цялата година.

Водното конче живее във всички водоеми, като личинката му се движи по дъното и растенията относително бавно, и лесно става плячка на този, който може да го погълне. Силиконовите имитации на тази личинка започнаха да се появяват в много риболовни магазини, тъй като копирането на всичките им детайли не е трудно.

Не е странно, че най-добре работят не точните копия на насекомото, а тези, които са специално разработени според особеностите на възприятията на хищника. Именно такава силиконова примамка е Fanatik Larva - реалистична глава и гръдна част с тънки крачета преминава в масивно, плоско тяло, което е покрито с ребра. В живата буболечка такива няма, но тази повърхност създава по-добра имитация на усещането на хищника, захапващ нежното телце на истинска плячка. Ребрата се смачкват, контактуват с вкусовите добавки с неколкократно увеличена площ и отделят включените в материала соли и натурален атрактант.

Fanatik Larva е един от най-успешните и работещи силикони на българския пазар. Произвежда се в 6 размера от 1.6”, 2”, 2.5”, 3”, 3.5” и 4.5”. С този модел силиконови примамки на практика може да се лови всичко - костур, бяла риба, щука, кефал, морски врани, попчета, скорпид и много други. Дори и мирните риби не остават безразлични към Fanatik Larva.

Силиконовите ларви на Fanatik имат още две разновидности - Fanatik Larva Lux и Fanatik X-Larva .


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.