ValkeIN

Виж като Решетка Списък

4 Продукта

Низходящо
на страница

Като реномирана компания в производството на такъми за ареа риболов, японската марка ValkeIN има в продуктовата си гама и широк набор от въдици. Те са разделени в три отделни серии:

  • Break Through Zero-Verge - линия от въдици насочена към тепърва прохождащите в ареа риболова, но подходяща и за напреднали. Повечето модели от тази серия могат да се определят като универсални за работа с различни типове ареа примамки.
  • Break Through XcsFeeD - модели, които са идеални за риболов с bottom (дънни) примамки, но работят добре и с клатушки и воблери. Тaзи серия се определя и като преходна от Zero-Verge към най-високия клас Dainsleif, за тези които искат да надградят, но все още не са готови да инвестират в по-скъп такъм.
  • Dainsleif - най-високият клас въдици на ValkeIN, с модели с разнообразно предназначение.

Всички въдици ValkeIN са изработени от качествени материали и имат изключително красива и стилна визия. Те не само ще Ви служат вярно в риболова за дълго време, но и ще галят окото Ви.

Характерно за всички модели въдици ValkeIN е липсата на тест по примамки върху бланката. Това е неслучайно, тъй като всички въдици ValkeIN работят комфортно с ареа примамки.

Разгледайте наличните модели, които предлагаме и си изберете това, което Ви е необходимо!


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.