Facebook Pixel

Goby

Силиконите Fanatik Goby са имитация на една от най-любимите плячки на бялата риба и костура - попчето. Също както и при моделите Larva и тук производителят не е заложил на точната имитация, ами на това, което дразни сетивата на хищника.

Попчето, като плячка, в повечето случаи е статична жертва, а Fanatik Goby е пасивен силикон. Това, обаче, не означава, че тези примамки нямат никаква игра във водата. Масивната глава позволява монтаж на всякакви куки и джиг глави, а изтънената и нежна оребрена опашка с широк хоризонтално полягващ плавник, създават трептене и при най-малкото движение с въдицата. Силата на тези силикони е точно в анимацията на място. А, ако ги монтирате на дроп-шот, тогава се случват чудеса.

Fanatik Goby е изключително успешен силикон за пасивни бели риби. И, ако рибите само пощипват леко опашката на примамката, Goby може да се направи още по-пасивна като се махнат перките на главата.

Също както и Raider , Mik Maus , Boxer , и всички други примамки на Fanatik, и тук имаме добавена специалната вкусова съставка на марката в силикона, която дава усещането за истинска жертва, когато бъде захапан.

Силиконите Fanatik Goby се произвеждат в 3 размера - 2”, 3.5” и 4.5”.


Виж като Решетка Списък

3 Продукта

Низходящо
 1. Fanatik Goby 2.0
  Goby 2.0
  6,10 лв.
 2. Fanatik Goby 3.5
  Goby 3.5
  6,10 лв.
 3. Fanatik Goby 4.5
  Goby 4.5
  10,50 лв.
на страница
© 2023 vuk.bg. Всички права запазени.