Goby

Виж като Решетка Списък

3 Продукта

Низходящо
 1. Fanatik Goby 2.0
  Goby 2.0 Силиконова примамка
  6,10 лв.
 2. Fanatik Goby 3.5
  Goby 3.5 Силиконова примамка
  6,10 лв.
 3. Fanatik Goby 4.5
  Goby 4.5 Силиконова примамка
  9,50 лв.
на страница

Силиконите Fanatik Goby са имитация на една от най-любимите плячки на бялата риба и костура - попчето. Също както и при моделите Larva и тук производителят не е заложил на точната имитация, ами на това, което дразни сетивата на хищника.

Попчето, като плячка, в повечето случаи е статична жертва, а Fanatik Goby е пасивен силикон. Това, обаче, не означава, че тези примамки нямат никаква игра във водата. Масивната глава позволява монтаж на всякакви куки и джиг глави, а изтънената и нежна оребрена опашка с широк хоризонтално полягващ плавник, създават трептене и при най-малкото движение с въдицата. Силата на тези силикони е точно в анимацията на място. А, ако ги монтирате на дроп-шот, тогава се случват чудеса.

Fanatik Goby е изключително успешен силикон за пасивни бели риби. И, ако рибите само пощипват леко опашката на примамката, Goby може да се направи още по-пасивна като се махнат перките на главата.

Също както и Raider , Mik Maus , Boxer , и всички други примамки на Fanatik, и тук имаме добавена специалната вкусова съставка на марката в силикона, която дава усещането за истинска жертва, когато бъде захапан.

Силиконите Fanatik Goby се произвеждат в 3 размера - 2”, 3.5” и 4.5”.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.