Facebook Pixel

Awaruna DUN

Awaruna DUN е една от двете разновидности на модела Awaruna, които се появиха на пазара през 2020 година. Означението DUN в името на модела обозначава по-издълженото тяло в сравнение с Awaruna.

В силиконите Awaruna DUN са запазени някои от конструктивните особености на модела Awaruna . Също както и при предшественика си, и тук примамките имат канал в центъра на тялото, в който да се монтират джиг глави и куки. Освен това са запазени процепът на гърба за незацепващи монтажи, и оребренията по тялото, които достигат чак до главата на примамката. Тук, обаче, те са поставени под новия ъгъл, под който е иновативната пета на DUN.

Новото в примамките Awaruna DUN, освен вече споменатата по-издължена форма са и страничните външни канали, които обозначават кухият канал вътре в тялото. Те са направени за още по-лесен монтаж на двойни куки. Също така, петата на Awaruna DUN е по-голяма и е поставена под по-различен ъгъл от тази на обикновената Awaruna и от на модела EVO .

Всички изброени до момента конструктивни особености на тези силикони в комбинация с по-лекото тегло от на другите модели, създават силна вибрация и змиевидно движение на примамката във водата, независимо на какъв монтаж е монтирана. Awaruna DUN “работи” дори и без петата на опашката, така че не бързайте да я хвърляте, ако бъде прехапана!

Силиконовите примамки Awaruna DUN се произвеждат в 4 размера през 0.5” - от 3.5” до 5.5”. За производството им са използвани същите материали и технологии както при всички примамки от серията Homunculures.


View as Grid List

4 продукта

на страница
низходящо
  1. Awaruna DUN 5.5
    Awaruna DUN 5.5
    9,90 лв.
View as Grid List

4 продукта

на страница
низходящо
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.