Facebook Pixel

Awaruna DUN

Awaruna DUN е една от двете разновидности на модела Awaruna, които се появиха на пазара през 2020 година. Означението DUN в името на модела обозначава по-издълженото тяло в сравнение с Awaruna.

В силиконите Awaruna DUN са запазени някои от конструктивните особености на модела Awaruna . Също както и при предшественика си, и тук примамките имат канал в центъра на тялото, в който да се монтират джиг глави и куки. Освен това са запазени процепът на гърба за незацепващи монтажи, и оребренията по тялото, които достигат чак до главата на примамката. Тук, обаче, те са поставени под новия ъгъл, под който е иновативната пета на DUN.

Новото в примамките Awaruna DUN, освен вече споменатата по-издължена форма са и страничните външни канали, които обозначават кухият канал вътре в тялото. Те са направени за още по-лесен монтаж на двойни куки. Също така, петата на Awaruna DUN е по-голяма и е поставена под по-различен ъгъл от тази на обикновената Awaruna и от на модела EVO .

Всички изброени до момента конструктивни особености на тези силикони в комбинация с по-лекото тегло от на другите модели, създават силна вибрация и змиевидно движение на примамката във водата, независимо на какъв монтаж е монтирана. Awaruna DUN “работи” дори и без петата на опашката, така че не бързайте да я хвърляте, ако бъде прехапана!

Силиконовите примамки Awaruna DUN се произвеждат в 5 размера - от 3.5” до 6.5”. За производството им са използвани същите материали и технологии както при всички примамки от серията Homunculures.


View as Grid List

5 продукта

на страница
низходящо
 1. Pontoon21 Awaruna DUN 3.5
  Awaruna DUN 3.5
  9,90 лв.
 2. Pontoon21 Awaruna DUN 4.0
  Awaruna DUN 4.0
  9,90 лв.
 3. Pontoon21 Awaruna DUN 4.5
  Awaruna DUN 4.5
  9,90 лв.
 4. Pontoon21 Awaruna DUN 5.5
  Awaruna DUN 5.5
  9,90 лв.
 5. Pontoon21 Awaruna DUN 6.5
  Awaruna DUN 6.5
  9,90 лв.
View as Grid List

5 продукта

на страница
низходящо
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.