Light GamerXF

Виж като Решетка Списък

2 Продукта

Низходящо
на страница

Моделът RTB Light GamerXF е въдица, която е насочена към тези, които са запалени по лекия риболов на малки хищници.

Това е въдица с бърза акция и много чувствителна бланка, която е изградена от качествени материали, предоставени от топ производители.

RTB Light GamerXF се справят много добре, както при риболов на микроджиг, така и при риболов с воблери. Изключително подходящи въдици за риболов на дребни сладководни и морски риби с примамки в указания диапазон на двата модела в серията - 682L (2.07м, 1-7гр.) и 762L (2.32м, 2-10гр.).

Бланката на Light GamerXF е изработена от японски карбонови нишки на TORAY, също както при моделите Piacere , Zephyr и Fortezza. За да се получи повишен коефициент на твърдост и резонанс (чувствителност), в долната половина на пръта е използван 40Т карбон, а нагоре 24 + 30T.

Водачите са същите, като при моделите RTB Fortezza и Stellar - SeaGuide с вложки RSolution. Тези пръстени са еквивалент на технологията Torzite на Fuji, със сходни качества. Те са 1,5 пъти по-здрави от класическите SiC пръстени, имат по-нисък коефициент на триене и повишена твърдост. Също така, са с 55% по-леки от класическите пръстени.

Макародържачът на въдиците Light GamerXF е FUJI TVS, с карбонова затягаща гайка. Предимството, което дава този тип макародържач е по-добрият контакт на ръката на рибаря с пръчката.

На естетическо ниво Light GamerXF има красив дизайн. В долната част на бланката, над макародържача, пръчката има част, която е оцветена в седефено бяло, а под макародържача и до долния край на дръжката има шахматна карбонова шарка с метално червени вложки с отражения.

Водачите са нежно очертани отново с метално червен и сребърен конец. Елегантна въдица, идеална за рибар, който търси подходящ инструмент за фин риболов!


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.