RTB Refuse to Blank

Виж като Решетка Списък

Продукти 1-20 от 25

Низходящо
Страница
на страница

Като всеки уважаващ себе си риболовен бранд, и румънската марка Refuse to Blank предлага на риболовната общност качествени и достъпни въдици за спининг риболов. В продуктовата гама на компанията към момента има четири модела въдици, но те са напълно достатъчни да покрият целият спектър на спининговия риболов.

Всички модели въдици Refuse to Blank (RTB) са с бланки изработени от карбонови нишки от японския концерн Toray. Фурнитурата също е изключително качествена, като макародържачите на всички са Fuji!

Моделите RTB Light GamerXF и RTB Piacere са насочени към лек (light) и утра лек (utra light) до средно лек (medium light) риболов, а Zephyr и Fortezza са модели предназначени за средно лек до тежък (heavy) риболов.

С други думи, в продуктовата гама на Refuse to Blank (RTB) има подходящи въдици за риболов на кефал, пъстърва и костур с дребни воблери, блесни и силикони. И също така има и въдици за риболов на бяла риба, распер, щука и сом с воблери или силикони. Моделите Fortezza , Stellar и Zephyr са достатъчно мощни да се справят и с големи морски хищници като лаврак, лефер, баракуда и други.

Поръчайте своята въдица с марка RTB Refuse to Blank сега!


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.