Break Through Zero-Verge

Виж като Решетка Списък

4 Продукта

Низходящо
на страница

Break Through Zero-Verge е серия въдици за ареа риболов на японската компания ValkeIN. Въдиците от тази серия са предназначени за хора, които тепърва навлизат в ареа риболова, но са подходящи и за напреднали риболовци. Базирани са на моделите от скъпия сегмент Dainsleif, и въпреки че са по-бюджетни предоставят на риболовеца изключително усещане за контрол над примамките и рибите.

Много от спинингите Zero-Verge могат да бъдат определени като универсални и работят еднакво добре както с клатушки, така и с воблери и bottom (дънни) примамки. Разбира се, в серията има и модели, които имат уклон повече към воблери или към дънен (bottom) риболов, а също и към клатушки. Най-просто, въдиците Break Through Zero-Verge могат да бъдат разделени на 3 групи:

  • L и UL - това е най-лайтовата група, която е подходяща за равномерно водене на леки клатушки и воблери, които не създават голямо съпротивление.
  • GL (Grand Light) - тази група от въдици е по-силова от горната и по-универсална от гледна точка на диапазона от видове примамки, които могат да се използват с нея. Можете да разчитате на тези модели, както за равномерно водене на клатушки и воблери, така и за по-уверена анимация и туичване на примамките.
  • ISS - въдиците с това означение са с плътен връх, и въпреки че работят добре с всички типове примамки, имат лека насоченост към bottom риболов и "улавянето" на по-пипкави кълванета. Перфектни са за обследването на придънния слой, особено когато се комбинират с естерна линия или тънко плетено влакно.

Въпреки по-бюджетният сегмент, в който се намира Break Through Zero-Verge, за направата на въдиците не са пестени никакви материали и те са изключително качествени и чувствителни. Освен това, визията на тези спининги е стилна и приятна за окото, също като на пръчките от по-високия клас Dainsleif.

Разгледайте наличните модели и си изберете това, което Ви е необходимо!


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.