Lady Bandit

Виж като Решетка Списък

5 Продукта

Низходящо
 1. Fanatik Lady Bandit 2.0
  Lady Bandit 2.0
  6,10 лв.
 2. Lady Bandit 2.4
  Lady Bandit 2.4
  6,10 лв.
 3. Fanatik Lady Bandit 2.8
  Lady Bandit 2.8
  6,10 лв.
 4. Fanatik Lady Bandit 3.1
  Lady Bandit 3.1
  6,10 лв.
 5. Fanatik Lady Bandit 3.9
  Lady Bandit 3.9
  6,10 лв.
на страница

Силиконовите примамки Fanatik Lady Bandit са разновидност на познатия вече шад Fanatik Bandit . Това отново е имитация на рибка, при която са запазени някои от особеностите на Bandit, но са направени и някои промени:

 1. Формата на тялото е запазена заедно със страничните сплеснати плоскости. При Fanatik Lady Bandit, обаче, тялото и опашката са изтънени значително. Докато при Bandit тялото е тлъсто и месесто, тук то е много по-фино и изящно, като на истинска дама.
 2. Ребрата по опашната част са по-дълбоки и едри, и са разположени на по-голямо разстояние едно от друго. Тази особеност прави ребрата да задържат повече въздух помежду си, и да издават по-силен шум във водата.
 3. Опашният плавник на Lady Bandit има триъгълна форма, за разлика от този на Bandit, който е овален. Също така, при Lady Bandit този плавник не е толкова плътен и месест, за да се движи по-свободно. Тази особеност, заедно с горните две промени в опашката и по-финото тяло, създава изключително апетитно поклащане на примамката във водата.

Силиконите Lady Bandit се произвеждат в 5 размера - 2”, 2.4”, 2.8”, 3.1” и 3.9”. Също както и предшественикът си, позволяват различни монтажи, като и при този модел е запазена V-образната ямка на гърба за по-лесен монтаж на двойни куки и тройки с “тирбушон”.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.