Drag Metal Cast Shot

Виж като Решетка Списък

4 Продукта

Низходящо
 1. Drag Metal Cast Shot 15 грама
  Drag Metal Cast Shot 15 Пилкер
  18,60 лв.
 2. Джиг с листо Drag Metal Cast Shot 20 грама
  Drag Metal Cast Shot 20 Пилкер
  19,60 лв.
 3. Джиг с листо Drag Metal Cast Shot 30 грама
  Drag Metal Cast Shot 30 Пилкер
  20,60 лв.
 4. Джиг DUO Drag Metal Cast Shot 40 грама
  Drag Metal Cast Shot 40 Пилкер
  21,60 лв.
на страница

Drag Metal Cast Shot е метален джиг с листо, с изнесен център на тежестта в задната част. Формата е издължена, с плоски страни, удебелена в задната част, предразполагаща към далечни замятания без много усилие. Има много интересна игра, а плоските страни на тялото създават силни отблясъци под водата.

Drag Metal Cast Shot има много добре изразена игра на равномерна проводка, която се предава по линията към върха на въдицата. Тлъстата задница се поклаща апетитно, а листото прикрепено към задната тройка създава допълнителни отблясъци и вибрации. Друг успешен начин на водене на този джиг е с паузи. След като заметнете, оставете примамката да пропадне до желаната дълбочина с хлабава линия, след това я повдигнете от дъното и я придърпайте към себе си с макарата, и я оставете отново да пропадне. При тази проводка, когато пропадате с неизпъната линия, джигът потъва в хоризонтално положение, поклащайки се апетитно, а листото се рее до него.

Drag Metal Cast Shot е оборудван с една предна асист кука и задна тройна с листо с върбова форма, прикрепено за нея. Произвежда се в интересни натурални и ярки цветове с холограма. Някои от разцветките имат добавен и UV ефект. Това е джиг, който със сигурност ще ви донесе много успех с различни видове улов. С него можете да таргетирате както пелагични хищници, така и дънни такива. А специфичната аеродинамична форма ще Ви позволи да достигнете и най-далечните джуруми.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.