Facebook Pixel

Lobster

Външно, моделът силикони Fanatik Lobster напомня за някакъв вид ракообразно същество - затова първата идея, която идва в главата на спинингиста, се свързва с бавно водене по дъното, влачене и къси подскоци. Разбира се, това е една от ролите на силиконовия рак Fanatik Lobster.

Но, ако се опитате да го движите по-бързо, да го отделите от дъното с високо придърпване и вълнообразна проводка - примамката ще оживее. Двете "щипки" заработват като опашки на туистер. Много активно, много широко! Работейки ритмично в противофаза те създават силни вибрации във водата, предавайки съобщение на хищника "Лесна плячка, добър апетит"!

Тялото на силиконите Fanatik Lobster е оребрено, но сплеснато в долната част. Също както и при моделите Dagger , Viper и Larva , и тук с това оребрение се цели реалистичност във водата. Ребрата задържат въздух помежду си, и в комбинация с вкусовете, които се отделят, когато бъде захапана примамката, създават усещане за истинска плячка.

Силиконите Fanatik Lobster се произвеждат в два размера - 2.2” и 3.6”. И тук, както и при модела Bandit , производителят е заложил на размери, близки до обичайните плячки на бялата риба, щуката и едрите костури.


Виж като Решетка Списък

2 Продукта

Низходящо
  1. Fanatik Lobster 2.2
    Lobster 2.2
    6,10 лв.
  2. Fanatik Lobster 3.6
    Lobster 3.6
    6,10 лв.
на страница
© 2023 vuk.bg. Всички права запазени.