Lobster

Виж като Решетка Списък

2 Продукта

Низходящо
  1. Fanatik Lobster 2.2
    Lobster 2.2 Силиконова примамка
    6,10 лв.
  2. Fanatik Lobster 3.6
    Lobster 3.6 Силиконова примамка
    6,10 лв.
на страница

Външно, моделът силикони Fanatik Lobster напомня за някакъв вид ракообразно същество - затова първата идея, която идва в главата на спинингиста, се свързва с бавно водене по дъното, влачене и къси подскоци. Разбира се, това е една от ролите на силиконовия рак Fanatik Lobster.

Но, ако се опитате да го движите по-бързо, да го отделите от дъното с високо придърпване и вълнообразна проводка - примамката ще оживее. Двете "щипки" заработват като опашки на туистер. Много активно, много широко! Работейки ритмично в противофаза те създават силни вибрации във водата, предавайки съобщение на хищника "Лесна плячка, добър апетит"!

Тялото на силиконите Fanatik Lobster е оребрено, но сплеснато в долната част. Също както и при моделите Dagger , Viper и Larva , и тук с това оребрение се цели реалистичност във водата. Ребрата задържат въздух помежду си, и в комбинация с вкусовете, които се отделят, когато бъде захапана примамката, създават усещане за истинска плячка.

Силиконите Fanatik Lobster се произвеждат в два размера - 2.2” и 3.6”. И тук, както и при модела Bandit , производителят е заложил на размери, близки до обичайните плячки на бялата риба, щуката и едрите костури.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.