Hypnose

Виж като Решетка Списък

3 Продукта

Низходящо
  1. Pontoon21 Hypnose 38F-SR
    Hypnose 38F-SR Воблер
    21,60 лв.
на страница

Pontoon21 Hypnose са дребни воблери тип кранк, които са много подходящи за риболов на кефал, костур, пъстърва в затворени водоеми, и други хищници. Моделът има три версии - SSR (surface - повърхностен), SR (shallow - плиткогазещ), MDR (medium - средногазещ). И трите версии имат еднаква форма на тялото и се различават единствено по позицията и формата на лопатката, както и тежестта.

Hypnose 38F SSR е дълъг 38мм, тежи 3.8 грама, и гази 0.3 метра. SR също е 38мм, но тежи 3.7 грама, и гази 1 метър. А MDR моделът е 38мм, 4грама и гази 1.2 метра.

Всички воблери Hypnose имат специфична за тях балансираща система (TMB - Tungsten Moving Balls) от три волфрамови топчета. Две от топчетата са разположени в двата края на воблера и имат много малко пространство, в което да се движат. А третото е разположено в корема на воблера и се придвижва от край до край. И трите утежнения издават шум при движението на примамката и допринасят за добри дистанции при замятане.

Pontoon21 Hypnose е воблер предназначен за риболов в по-бавно течение или стояща вода. Там се разкрива истинският потенциал на модела. Можете да го водите както на равномерна проводка, така и с проводка "Stop-and-Go". Трите разновидности на модела дават възможност да облавяте различни водни хоризонти на едно и също място. SSR моделът се движи по повърхността и малко под нея. Със SR модела можете да слезете до 1м дълбочина, а MDR-а ще Ви свали до самото дъно, давайки Ви възможност да "орете" леко по него, вдигайки мътилка.

Също както сериите CrackJack и Gaga Goon, и тук примамките са оборудвани с куки Owner.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.