Stellar

Виж като Решетка Списък

2 Продукта

Низходящо
на страница

RTB Stellar е серия въдици за спининг на румънската марка RTB Refuse to Blank. В серията има два модела, които излязоха на пазара през 2022.

  • RTB Stellar 2.10m 7-28g Fast
  • RTB Stellar 2.10m 10-40g Fast

Това са два сравнително универсални модела с дължина от 210см и бърза (fast) акция. Te идват в отговор на множество запитвания от риболовци за въдица, с която да може да се лови едновременно на джиг със силикони, и с воблери и клатушки.

Бланката на RTB Stellar е изработена от комбинация от високомодулни карбонови нишки (30Т + 46Т) TORAYCA на японския концерн Toray. Дръжката е цяла, покрита с висококачествен португалски корк ААА. Удобна е за захват и замятане с две ръце. Макародържачът е карбонов, от популярния модел ALPS MVT RAPID SPIN Toray Carbon. Водачите са като при RTB Fortezza - SeaGuide, с вложки RSolution с повишена твърдост и минимално триене.

Дизайнът на въдиците RTB Stellar е стрхотен! Светлият цвят на класическата коркова дръжка контрастира на лъскавото черно с метално-червени вложки на модерния карбонов макародържач. Цветът на бланката е син, с течен ефект, и сякаш оживява на слънчева светлина. Изключително красиви въдици, с авангарден дизайн.

RTB Stellar е универсална серия спининги, подходящи за риболов на щука, бяла риба, распер, сом и други едри хищници. Бланката е звънка и чувствителна, с много запас от мощност в задната част. Страхотни въдици за риболов както на джиг, така и за туичване на воблери.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.