Classic

Виж като Решетка Списък

3 Продукта

Низходящо
  1. Classic 2.9
    Classic 2.9
    6,10 лв.
  2. Classic 4.0
    Classic 4.0
    6,10 лв.
на страница

Пропорциите на силиконовия шад Fanatik Classic са идеални: масивното тяло обещава на хищника достойна плячка, която си заслужава усилията. А изразената "талия" осигурява на примамката допълнителна свобода на играта.

Свръхподвижната опашна част - широката пета, изрязана в оригинална форма, с тънко и дълго стебло, заиграва и при най-лекото движение. При всякаква скорост на водене, това съчетание от крупно тяло и много активна опашка придават максимално привлекателна игра. Хищникът ще усети движението на силиконите Fanatik Classic дори и да се намира на по-голямо разстояние.

Рибите улавят акустичния почерк и най-малките особености в движението на своята плячка във водата с рецепторите на страничната си линия. Затова и Fanatik Classic им се струва особено привлекателен. Леко наклонените ребра покриващи не само тялото, но и опашката, усилват "звуковия съпровод" и реалистично "хрускат", смачквайки се в устата като отделят сол и натурални вкусови добавки.

Тази силиконова примамка работи еднакво добре и със стандартни джиг глави и с шарнирни монтажи с офсетни или двойни куки.

Примамките Fanatik Classic се предлагат в три размера - 1.7”, 2.9” и 4”.

В продуктовата гама на Fanatik има още няколко модела примамки тип шад. Две от тях са Fanatik Bandit и Fanatik Lady Bandit .


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.