Classic

Виж като Решетка Списък

3 Продукта

Низходящо
 1. Fanatik Classic 1.7
  Classic 1.7
  5,10 лв.
 2. Classic 2.9
  Classic 2.9
  6,10 лв.
 3. Classic 4.0
  Classic 4.0
  6,10 лв.
на страница

Пропорциите на силиконовия шад Fanatik Classic са идеални: масивното тяло обещава на хищника достойна плячка, която си заслужава усилията. А изразената "талия" осигурява на примамката допълнителна свобода на играта.

Свръхподвижната опашна част - широката пета, изрязана в оригинална форма, с тънко и дълго стебло, заиграва и при най-лекото движение. При всякаква скорост на водене, това съчетание от крупно тяло и много активна опашка придават максимално привлекателна игра. Хищникът ще усети движението на силиконите Fanatik Classic дори и да се намира на по-голямо разстояние.

Рибите улавят акустичния почерк и най-малките особености в движението на своята плячка във водата с рецепторите на страничната си линия. Затова и Fanatik Classic им се струва особено привлекателен. Леко наклонените ребра покриващи не само тялото, но и опашката, усилват "звуковия съпровод" и реалистично "хрускат", смачквайки се в устата като отделят сол и натурални вкусови добавки.

Тази силиконова примамка работи еднакво добре и със стандартни джиг глави и с шарнирни монтажи с офсетни или двойни куки.

Примамките Fanatik Classic се предлагат в три размера - 1.7”, 2.9” и 4”.

В продуктовата гама на Fanatik има още няколко модела примамки тип шад. Две от тях са Fanatik Bandit и Fanatik Lady Bandit .


Риболовен магазин VUK.BG © 2023 Всички права запазени.