Facebook Pixel

Hydram

ValkeIN Hydram е серия многоделни воблери за ареа риболов, която се състои от два триделни и два четириделни модела. Триделните са Hydram Nano F (плаващ) и Hydram Nano S (потъващ). А четириделните са Hydram F (плаващ) и Hydram S (потъващ).

И четирите варианта на ValkeIN Hydram имат широка, реалистична и апетитна игра дори и на бавна проводка. Всъщност това е и идеята зад многоделните тела - да не се нарушава играта, когато активността на рибите изисква много бавно водене.

Плаващите модели ще Ви позволят успешно да облавяте конкретен воден хоризонт, без да се притеснявате, че играта на воблера ще се развали, ако го водите прекалено бавно. Те навлизат в работна дълбочина отгоре надолу.

Потъващите от друга страна, имат по-голяма работна дълбочина и я достигат отдолу нагоре. С тях отново ще можете да разчитате на апетитната игра на Hydram независимо от скоростта на проводката.

И четирите модела воблери ValkeIN Hydram са оборудвани с качествени единични куки без контра, също както и останалите модели воблери на ValkeIN - Kuga , Schwan , RIola , и т.н.


View as Grid List

4 продукта

на страница
низходящо
 1. ValkeIN Hydram F
  Hydram F
  42,90 лв.
 2. ValkeIN Hydram Nano F
  Hydram Nano F
  42,90 лв.
 3. ValkeIN Hydram S
  Hydram S
  42,90 лв.
View as Grid List

4 продукта

на страница
низходящо
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.