Zephyr

Виж като Решетка Списък

4 Продукта

Низходящо
на страница

В света на спининга е много трудно да се намери "универсална" пръчка.

Въдицата RTB Zephyr на румънския бранд Refuse to Blank е специално проектирана да обслужи тази нужда и има редица уникални характеристики, които я правят идеална за почти всеки стил на риболов.

Моделът има 4 различни варианта - 704M (2.14м, 4-14гр.), 704M (2.14м, 5-21гр.), 704MH (2.14м, 7-28гр.), и 704M Travel (2.14м, 4-14гр.). Всички са с бърз строй, като при натоварване от риба сработва цялата бланка.

Бланката на въдиците RTB Zephyr, също както и при RTB Light GamerXF , Fortezza и Piacere , е изработена от комбинация от японски карбонови нишки от японската компания TORAY, в случая 24T+30T карбон. За допълнителна твърдост и здравина е нанесен допълнителен слой карбон в областта на основата на бланката.

Резултатът е бързодействаща бланка, лесна за адаптиране към повечето риболовни ситуации. С RTB Zephyr може да се лови с повечето видове примамки - от джиг със силикони, през клатушки и въртящи блесни, до повърхностни примамки.

Водачите на въдиците RTB Zephyr са противооплитащи със SiC вложки. Макародържачът е ергономичен, наподобяващ Fuji VSS, изработен от комбинация от твърда пластмаса, карбон, корк с A-ниво на плътност и EVA.

Материалите на дръжката са елегантно комбинирани и са в контраст с бордо червения цвят, който покрива пръчката в основата.

Серията въдици RTB Zephyr е много добър избор за риболов на всякакви по-едри хищници, като щука, распер, бяла риба и сом.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.