Boxer

Виж като Решетка Списък

4 Продукта

Низходящо
 1. Boxer 3.0
  Boxer 3.0
  6,10 лв.
 2. Boxer 3.5
  Boxer 3.5
  6,10 лв.
 3. Boxer 4.5
  Boxer 4.5
  6,10 лв.
на страница

От разнообразните концепции за "виброхвост", Fanatik са избрали най-безпогрешната - силиконовите примамки Fanatik Boxer са със силно удължено тяло, кръгли ребра по цялата дължина и неголяма кръгла пета на опашката. Тази комбинация се доказва като много добра при риболов на всякакъв активен хищник. Костур, бяла риба, щука, сом, че дори и хищници като распера и кефала нерядко атакуват тази примамка с характерна високочестотна игра, когато е подадена в нужното темпо и дълбочина.

Силиконовите примамки Fanatik Boxer се отличават от други подобни примамки с няколко детайла, които съществено увеличават устойчивостта на примамката и удобството при риболов с нея.

Масивната глава е сплескана по хоризонтала, което значително увеличава "живота" ѝ при монтаж с двойна кука. Освен това, в началото на средната си част, тънкото тяло е подсилено с кръгъл пояс. Това е ориентир къде да излезе жилото на куката и също увеличава издръжливостта на силикона. Това не е маловажно, защото дава възможност да се лови спокойно без често да се намества или сменя примамката.

Силиконите Fanatik Boxer се произвежда в 4 размера - 2”, 3”, 3.5” и 4.5”, в стандартните за Fanatik цветове.

На практика това е една класическа примамка, която може да се ползва с множество различни монтажи. А различните размери позволяват с нея да се таргетират, както спортни костури, така и бели риби и щуки.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.