GAD Footsie

Виж като Решетка Списък

2 Продукта

Низходящо
  1. Pontoon21 GAD Footsie 3.5
    GAD Footsie 3.5 Силиконова примамка
    5,70 лв.
  2. Pontoon21 GAD Footsie 4.0
    GAD Footsie 4.0 Силиконова примамка
    5,70 лв.
на страница

GAD Footsie е силиконова примамка, тип шад, която се произвежда под марката на подразделението на Pontoon21 - Global Anglers Dedicated (GAD). Тези силикони следват изцяло концепцията на бранда за висококачествени и функционални продукти с достъпна цена.

GAD Footsie се произвежда в размери от 3.5”, 4”, 5" и 6", които са едни от най-популярните дължини за търсене както на сладководни, така и на соленоводни хищни риби.

Footsie не е просто обикновен шад. Разработчиците са направили опашната му част и "петата" по-тежки. Плътността и еластичността на материала, съчетани с площта на петата допринасят за това движенията на опашката да са правилни и мощни, за да предадат инерция на примамката. По този начин се предава на цялото тяло едно много атрактивно въртеливо (rolling) движение. Освен това тази игра се запазва при всякакви монтажи - шарнирни, разнесени, дори и с по-тежки от нужното глави.

Повърхността на силиконовите примамки GAD Footsie не е гладка, а е покрита с различни по големина (в зависимост от зоната на тялото) малки сферични вдлъбнатини. Това е нов поглед върху технологията за оцветяване 3D (Deep Dot Design), която е използвана при клатушките Pontoon21 Sabletta, Sampliora и Sintura. Тук, обаче, производителят не е използвал боя, за да постигне ефекта, а сферични вдлъбнатини. При попадане във водата, във вдлъбнатините по тялото на Footsie остават въздушни мехурчета, които искрят от пречупването на светлината и примамката става видима от по-голямо разстояние. Също така тези мехурчета увеличават плаваемостта на силикона.

За по-лесно монтиране, дизайнът на Footsie използва всички характеристики, които са вложени в други силикони на Pontoon21 . В центъра на тялото има вътрешен канал, който служи като водач при монтирането на куката. На гърба на силикона има процеп, който идеално скрива върха на офсетна кука, а по протежение на страничната линия на тялото си има вдлъбнатини, които помагат за монтирането на Footsie с двойник отвън. Куките се плъзгат по страничните улеи много лесно, докато вътрешният канал се сплесква и в резултат двойникът е надеждно фиксиран върху тялото на Footsie без нито една пункция и повреда.

GAD Footsie наглед е обикновен шад, но за създаването му са вложени много мисъл и технологии, които повишават ефективността му и го отличават от други подобни примамки! Изберете размер и поръчайте сега, за да се уверите сами!


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.