Tetra Works

Виж като Решетка Списък

15 Продукта

Низходящо
 1. Tetra Works BokeBoke
  Tetra Works BokeBoke
  13,70 лв.
 2. Силикон Tetra Works Burny
  Tetra Works Burny
  13,70 лв.
 3. Tetra Works Chibi Burny
  Tetra Works Chibi Burny
  13,70 лв.
 4. Tetra Works Chop
  Tetra Works Chop
  рейтинг:
  100%
  13,70 лв.
 5. Tetra Works Deliy
  Tetra Works Deliy
  13,70 лв.
 6. Силикон Tetra Works Megalopa
  Tetra Works Megalopa
  15,70 лв.
 7. Силикон Tetra Works Movvy
  Tetra Works Movvy
  15,70 лв.
 8. Tetra Works Pipin
  Tetra Works Pipin
  рейтинг:
  100%
  15,70 лв.
 9. Tetra Works The Rock Grub 3.5
  Tetra Works The Rock Grub 3.5
  16,60 лв.
 10. Tetra Works The Rock Grub 5
  Tetra Works The Rock Grub 5
  17,60 лв.
 11. Tetra Works Uber
  Tetra Works Uber
  15,70 лв.
на страница

Силиконовите примамки Tetra Works, също както и воблерите от тази серия, са създадени за риболов на дребни морски хищници. Част от моделите са специално създадени за риболов на сафрид (ajing), а други за риболов на японските дънни риби мебару (mebaring).

И двете групи примамки (за ajing, и за mebaring), имат широко приложение у нас. На практика това са малки активни и пасивни силиконови примамки, които могат да се използват за риболов на всякакви хищни риби - сафрид, попчета, лапини, морски врани, скорпид, костур и бяла риба. А по беломорието и средиземноморието, с тези силикони ще изпитате истинското удоволствие на лайт рок фишинг риболова.

Характерно за силиконите Tetra Works е, че са устойчиви на разкъсване без това да дава отражение на еластичността на материала. Също така, всички модели са овкусени с аромат на скарида.

Цветовете са съобразени главно с морския риболов, като преобладават прозрачни и матови разцветки. Разбира се, в цветовата гама има и такива, които съдържат брокат, UV, и светещи елементи.

Силиконите Tetra Works "работят" добре, както когато са монтирани на шарнирен монтаж с чебурашка, така и на твърди джиг глави. Истинската им сила обаче, се проявява, когато се комбинират със специализираните глави за риболов на сафрид Tetra Works SnipHead и Tetra Works PeasHead на DUO International .

Независимо, дали искате да се насладите на безгрижен лайт рок фишинг, или на фин сладководен риболов на дребни рибки, силиконите на Tetra Works ще задоволят Вашите потребности.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.