Tetra Works Pipin

рейтинг:
100 % of 100
15,70 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-TW-PIP
Допълнителна информация
Размер 45,00 мм
Брой в пакет 12

Tetra Works Pipin е модел силикон проектиран за риболов на сафрид (ajing). Тялото на силикона е с четвъртита, почти квадратна форма, като от горната си гръбна част е по-сплескан. Опашката е дълга и тънка, с оребрение в края. Тази форма на тялото, в комбинация със специализирани глави за риболов на сафрид Tetra Works Sniphead спомага правилната позиция на Pipin във водата при проводка. Силиконът стои изпънат, като при пропадане планира, а при анимация с върха на въдицата опашката се размахва апетитно. Разбира се, примамката може да бъде монтирана и на други монтажи, като например шарнирен с чебурашка.

Произвежда се в над 10 цвята. Част от цветовете са прозрачни с различен брокат в тях, като той реагира на UV светлина. Има и няколко цвята, които са светещи при нагряване с фенер.

Всички силикони Pipin са овкусени с аромат на скарида.

Tetra Works Pipin е една изключителна примамка не само за риболов на сафрид, ами за всякакви рокфиш видове, а също така и за костур. Силиконът е мек и в същото време много издръжлив на разкъсвания от зъби. Не се колебайте да си го купите, ако сте решили да атакувате дребните морски рибки или пък малки костурчета!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.