Facebook Pixel

Tetra Works Burny

15,70 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-TW-BUR
допълнителна информация
Размер 42мм
Брой в пакет 12

Tetra Works Burny е силиконова примамка, създадена за риболов на сафрид. Примамката се състои от хоризонтално сплеснато тяло с две секции. В предната си част има четири ребра, след които има леко стеснение и задна трапецовидна част с още едно ребро в неийния край. Към задната част на тялото са прикрепени две тънки пипала, които се развяват апетитно във водата при анимация с върха на въдицата. Формата на примамката допринася за изпънатото ѝ положение във водата, когато е монтирана на специализираните глави за риболов на сафрид Tetra Works Sniphead.

Когато се използват такива глави, Tetra Works Burny може да бъде водена както на дартинг проводка, стрелкайки се наляво-надясно, така и на равномерна проводка, с фина или по-агресивна анимация с върха. При втората проводка пипалата се размахват апетитно пред погледа на рибите.

Всички силикони Burny са овкусени с аромат на скарида. Също както и другите силикони Tetra Works, и този се произвежда в различни цветове, като много от тях реагират на UV, а други светят при нагряване с лампа.

Не се колебайте повече и поръчайте Tetra Works Burny сега! Независимо, дали ще ловите сафрид, рокфиш, костур или друга риба, този модел ще ви донесе успех.

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.