Tetra Works Burny Силиконова примамка

13,70 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-TW-BUR
Допълнителна информация
Размер 42,00 мм
Брой в пакет 12

Tetra Works Burny е силиконова примамка, създадена за риболов на сафрид. Примамката се състои от хоризонтално сплеснато тяло с две секции. В предната си част има четири ребра, след които има леко стеснение и задна трапецовидна част с още едно ребро в нейния край. Към задната част на тялото са прикрепени две тънки пипала, които се развяват апетитно във водата при анимация с върха на въдицата. Формата на примамката допринася за изпънатото ѝ положение във водата, когато е монтирана на специализираните глави за риболов на сафрид Tetra Works Sniphead.

Когато се използват такива глави, Tetra Works Burny може да бъде водена както на дартинг проводка, стрелкайки се наляво-надясно, така и на равномерна проводка, с фина или по-агресивна анимация с върха. При втората проводка пипалата се размахват апетитно пред погледа на рибите.

Всички силикони Burny са овкусени с аромат на скарида. Също както и другите силикони Tetra Works, и този се произвежда в различни цветове, като много от тях реагират на UV, а други светят при нагряване с лампа.

Не се колебайте повече и поръчайте Tetra Works Burny сега! Независимо, дали ще ловите сафрид, рокфиш, костур или друга риба, този модел ще ви донесе успех.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.