Tetra Works Chop Силиконова примамка

рейтинг:
100 % of 100
13,70 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-TW-CHO
Допълнителна информация
Размер 35,00 мм
Брой в пакет 12

Tetra Works Chop е още един модел силиконова примамка за риболов на сафрид от DUO International. Разбира се, също както и при останалите модели такива примамки на марката и този не оставя безразлични други морски и сладководни хищни риби.

Характерно за Tetra Works Chop са ребрата по тялото му, както и сплесканият край на опашката. Тези две характеристики позволяват да ползвате тази примамка пълноценно и в бурно море без да се оплита. Когато Chop е монтиран на предназначените за това джиг глави Tetra Works Sniphead, той стои винаги изпънат във водата.

Диагонално разположените дълбоки ребра на тялото позволяват също различна анимация на силикона при различен монтаж. Например:

  • Когато върхът на ребрата сочи надолу и напред, тогава примамката създава по-голямо съпротивление при потъване във водата. Съответно позволява да бъде задържана по-лесно в един воден слой.
  • Когато Chop е монтиран с върха на ребрата нагоре и напред, тогава примамката потъва по-лесно надолу и създава по-голямо съпротивление при повдигане и анимация с въдицата.
  • Освен тези два монтажа, Tetra Works Chop може да се монтира и странично с вертикално разположена опашка, като тогава поведението му във водата и пропадането са по-бързи и естествени.

Освен ребрата на тялото, примамката има и две малки ребърца в средата на опашката. Те спомагат за по-естественото трептене във водата дори при много фина анимация с въдицата. Също така позволяват на много малки рибки да сгънат примамката на две в устата си при атака.

Също както и при другите силикони от серията Tetra Works, Tetra Works Chop е много еластичен силикон. Произвежда се в разнообразни цветове - плътни, прозрачни, такива с брокат, светещи и такива, които реагират на UV светлина.

Не се колебайте дълго и поръчайте Tetra Works Chop сега! Това е примамка, която ще Ви донесе успехи не само в риболова на сафрид и рокфиш, ами и в сладководни водоеми при риболов на костур, пъстърва и други хищници.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.