Spearhead Ryuki Spinner

Виж като Решетка Списък

2 Продукта

Низходящо
  1. Spearhead Ryuki Spinner 3.5 грама
    Spearhead Ryuki Spinner 3.5 Въртяща блесна
    18,70 лв.
  2. Блесна Spearhead Ryuki Spinner 5 грама
    Spearhead Ryuki Spinner 5 Въртяща блесна
    18,70 лв.
на страница

Spearhead Ryuki Spinner е въртяща блесна от серията Spearhead Ryuki на DUO. На вид проста въртяща блесна, но структурните ѝ особености всъщност я отличават много от други такива примамки.

Тялото на Ryuki Spinner е първото нещо, което се откроява в дизайна на блесната. То е обемно, с формата на рибка, а теглото му дава на примамката много добър кастинг. Също така, то намалява плаваемостта на блесната и риболовецът може да я свали и води по-ниско в силно течение.

Друга структурна особеност на модела Spearhead Ryuki Spinner е вграденият вирбел в горната част на телта. Той елиминира основния недостатък на въртящите блесни - пресукването на влакното. Листото на блесните е инлайн и се развърта изключително лесно както в силно течение, така и в стояща вода.

Spearhead Ryuki Spinner се произвежда в два различни грамажа - 3.5 и 5 грама. Всеки грамаж е изпълнен в различни цветови комбинации на тяло и листо. Цветовете на телата са заимствани от вече доказали се разцветки на пъстървовите модели Ryuki, а листата са класически сребристи и златисти с черни и червени точки, и без никакви точки.

Изберете необходимият Ви грамаж на Ryuki Spinner и разгледайте наличните цветове!


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.