Piacere

Виж като Решетка Списък

5 Продукта

Низходящо
на страница

RTB Piacere е серия спининг въдици на румънския бранд Refuse to Blank . Насочена е към спинингисти, практикуващи лек (light), ултра лек (ultra light) и средно лек (medium light) риболов в търсене на костур, кефал, пъстърва, бяла и други сравнително малки и средни по размер риби.

Чувствителни, леки, добре балансирани, с върхова секция, отличаваща се с изключителна динамика, предлагащи перфектен контрол и анимация при различни стилове риболов и типове примамки – блесни, воблери и силикони.

Бланката на въдиците RTB Piacere е комбинация от японски високомодулни карбонови материали на ненуждаещия се от представяне концерн TORAY (30T + 46T) с различни модули на еластичност и характеристики, каквито са най-прогресивните тенденции в производството на качествени пособия за риболов. За разлика от другите модели въдици на RTB ( Fortezza , Zephyr , RTB Light GamerXF ), при които бланките са подсилени само в основата, тук допълнителен запас от мощност също се осигурява от две допълнителни карбонови ленти навити под ъгъл 45° една спрямо друга (CROSSxWEAVE), но по цялата дължина на бланката. По същество това е още един слой карбон, който е нанесен частично в строго определено пространствено разположение. По този начин се постига баланс между твърдост, бързина, мощност и тегло, като при натоварване запазва кръглото сечение на бланката и равномерното разпределение на напреженията.

Дизайнът на въдиците RTB Piacere е модерен, вдъхновен от актуалните стандарти на японския вътрешен пазар JDM (Японски вътрешен пазар), който от много години диктува най-модерните тенденции в световен мащаб. Металните елементи по макародържача и дръжката са обработени чрез анодиране, а не чрез просто боядисване, характерно за евтините продукти. Това покритие е много по-трайно, устойчиво на механични и химически въздействия, пазещо фурнитурата и не на последно място – по-естетично. В същия меден цвят с метални отблясъци са декоративните нишки, името и логото на TORAY.

Макародържачът на RTB Piacere е тип Fuji Skeleton, с 1K въглеродни елементи и заден затягащ метален винт. Водачите са с тънък профил и SiC пръстени. Първите два са еднокраки за олекотяване, а останалите са тип К против заплитане.

Серията въдици RTB Piacere е проектирана с идеята да предложи спининг, изработен от висококачествени материали, с модерен външен вид и приятен при риболов, оставяйки усещането за много по-скъпа въдица.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.