Larva Lux

Виж като Решетка Списък

5 Продукта

Низходящо
 1. Fanatik Larva Lux 1.6
  Larva Lux 1.6 Силиконова примамка
  5,10 лв.
 2. Fanatik Larva Lux 2.0
  Larva Lux 2.0 Силиконова примамка
  5,10 лв.
 3. Fanatik Larva Lux 2.5
  Larva Lux 2.5 Силиконова примамка
  5,10 лв.
 4. Fanatik Larva Lux 3.0
  Larva Lux 3.0 Силиконова примамка
  6,10 лв.
 5. Fanatik Larva Lux 3.5
  Larva Lux 3.5 Силиконова примамка
  6,10 лв.
на страница

Fanatik Larva Lux e активна версия на хитовия пасивен силикон Fanatik Larva . Всички хищници, а и някои мирни риби, атакуват тaзи "съедобна" примамка. Харесва им вкусът на натуралния атрактант в мекия, но издръжлив силикон.

Какво можеше да се подобри в тази идеална имитация на личинка на водно конче, която и в първоначалния вариант чупи рекорди по популярност?

Добавена е малка опашка. Активният елемент, разположен в хоризонталната плоскост позволява да се направи невъзможното. С него Larva Lux става още по-успешна и уловиста при всякакви проводки, привличайки всякакви риби, независимо от тяхната активност.

Ето как работи:

 • При енергична проводка "два-три оборота - пауза" всичко е ясно. Допълнителната вибрация на опашката създава по-силен сигнал и той привлича рибите.
 • При по-бавна проводка, направена с въдицата, опашката сработва мигновено и работи като парашут. Придържа опашната част, забавя пропадането и апетитно извива тялото на личинката. Дори и пасивните риби реагират на такова поведение.

Силиконите Fanatik Larva Lux се произвеждат в 5 размера - 1.6”, 2”, 2.5”, 3” и 3.5”. Също както и при обикновената Larva, и при тези силикони размерите са замислени така, че с примамката да могат да се ловят всякакви риби - от костур, през бяла риба и щука, до дребни (и не толкова дребни) морски рибки.

Други примамки с активни опашки, които присъстват в продуктовата гама на Fanatik са Viper , Dagger Active и Lobster .


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.