Bulava

Виж като Решетка Списък

5 Продукта

Низходящо
 1. Bulava FAT 5.9
  Bulava FAT 5.9 Силиконова примамка
  12,50 лв.
 2. Bulava FAT 7.1
  Bulava FAT 7.1 Силиконова примамка
  12,50 лв.
 3. Bulava Twister 2.9 Силиконова примамка
  Bulava Twister 2.9 Силиконова примамка
  6,10 лв.
 4. Bulava Twister 3.9 Силиконова примамка
  Bulava Twister 3.9 Силиконова примамка
  6,10 лв.
 5. Bulava Twister 7.3 Силиконова примамка
  Bulava Twister 7.3 Силиконова примамка
  7,10 лв.
на страница

Fanatik Bulava е серия големи силикони за риболов на щука на украинската марка Fanatik. В серията влизат два модела - Bulava FAT и Bulava Twister.

Bulava FAT е своеобразен шад с обемно тяло с ребра насочени обратно на посоката на движение на силикона и голяма пета. Петата и оребрението създават много апетитна игра на примамката при равномерна проводка. Произвежда се в два размера - Bulava FAT 5.9 инча (15см) и Bulava FAT 7.1 инча (18см) .

Bulava Twister има малко по-тънко и издължено тяло от модела FAT, като тук липсва коремчето на шада. Запазени са изпъкналите очи и ребрата. Опашката е дълга и извита, типична за туистер. Произвежда се в размери от 2.9, 3.9 и 7.3 инча (18.5см).

И двата модела работят добре на всякаква скорост на водене, като позволяват и много бавно водене. Силиконът е мек и плътен. Формата на опашките осигурява равномерна и видима игра, която привлича хищните риби отдалеч.

Силиконите от серията Bulava на Fanatik могат да бъдат монтирани на разнообразни монтажи - от обикновени джиг глави, през офсетни незацепващи монтажи, та чак до специално разработените различни модели глави с тирбушон на Fanatik.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.