Facebook Pixel

Bulava

Fanatik Bulava е нова серия големи силикони за риболов на щука на украинската марка Fanatik. В серията влизат два модела - Bulava FAT и Bulava Twister.

Bulava FAT е своеобразен шад с обемно тяло с ребра насочени обратно на посоката на движение на силикона и голяма пета. Петата и оребрението създават много апетитна игра на примамката при равномерна проводка. Произвежда се в два размера - Bulava FAT 5.9 инча (15см) и Bulava FAT 7.1 инча (18см) .

Bulava Twister има малко по-тънко и издължено тяло от модела FAT, като тук липсва коремчето на шада. Запазени са изпъкналите очи и ребрата. Опашката е дълга и извита, типична за туистер. Произвежда се в размер от Bulava Twister 7.3 инча (18.5см).

И двата модела работят добре на всякаква скорост на водене, като позволяват и много бавно водене. Силиконът е мек и плътен. Формата на опашките осигурява равномерна и видима игра, която привлича хищните риби отдалеч.

Силиконите от серията Bulava на Fanatik могат да бъдат монтирани на разнообразни монтажи - от обикновени джиг глави, през офсетни незацепващи монтажи, та чак до специално разработените различни модели глави с тирбушон на Fanatik.


View as Grid List

2 продукта

на страница
низходящо
  1. Bulava FAT 5.9
    Bulava FAT 5.9
    12,80 лв.
  2. Bulava FAT 7.1
    Bulava FAT 7.1
    12,80 лв.
View as Grid List

2 продукта

на страница
низходящо
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.