Drag Metal Cast Slow

Виж като Решетка Списък

5 Продукта

Низходящо
 1. Джиг DUO Drag Metal Cast Slow 15 грама
  Drag Metal Cast Slow 15 Джиг примамка
  16,60 лв.
 2. Джиг DUO Drag Metal Cast Slow 20 грама
  Drag Metal Cast Slow 20 Джиг примамка
  17,60 лв.
 3. Джиг DUO Drag Metal Cast Slow 30 грама
  Drag Metal Cast Slow 30 Джиг примамка
  18,60 лв.
 4. Джиг DUO Drag Metal Cast Slow 40 грама
  Drag Metal Cast Slow 40 Джиг примамка
  19,60 лв.
 5. Джиг DUO Drag Metal Cast Slow 60 грама
  Drag Metal Cast Slow 60 Джиг примамка
  20,60 лв.
на страница

Drag Metal Cast Slow е серия метални джигове за риболов на DUO International. Формата на тялото е широка, тлъста от едната страна, и плоска от другата. Джигът пропада бавно и мазно в хоризонтално положение, благодарение на плоската страна, като в същото време създава силни отблясъци заради широката си форма.

По правило, джигове, които имат асиметрично тяло с плоска страница създават силно съпротивление във въздуха и не летят добре. Случаят с Drag Metal Cast Slow не е такъв, обаче, тъй като инженерите на DUO са предвидили този проблем. Тежестта на джига е добре балансирана и добрият кастинг е запазен. Плоската страна създава единствено проблясъци при пропадане и намалява съпротивлението, когато придърпвате джига към себе си с макарата. Можете да водите джига както на равномерна проводка, така и с приджигвания и паузи, в които да пропада. Съветваме Ви да оставите лек корем на линията, при пропадането. Така примамката ще потъва в хоризонтално положение и ще разкрие пълния потенциал на играта си. В такива моменти следете визуално линията и засичайте мигновено, ако спре, защото това е знак, че примамката Ви е в устата на риба.

Drag Metal Cast Slow е оборудван с две предни асист куки и една задна. Произвежда се в 4 размера от 15 до 40 грама в разнообразни цветове, сред които има както натурални и холограмни, така и по-ярки. Някои от цветовете в гамата са с добавени UV или светещи елементи. Също както и останалите джигове на DUO, и този може да се ползва в различни условия и места, за риболов на най-различни риби.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.