Tetra Works

Виж като Решетка Списък

4 Продукта

Низходящо
на страница

В серията Tetra Works на DUO International има четири изключителни въдици, които са с насоченост към ставащия все по-популярен и у нас аджинг (ajing) риболов, или казано с други думи - риболов на сафрид със силикони.

Дизайнът и на четирите модела е изключително опростен и изчистен, но в същото време и стилен. Бланката на въдицата е оставена грапава и нелакирана, което я прави много красива.

Трите модела Tetra Works React са коренно различни като поведение и характеристики:

  • Tetra Works React 50: The Shooting Model - Това е най-късият модел от трите с дължина от 152 см и тегло 36 грама. Тестът по примамки е до 1 грам. Този модел е насочен основно към ловене със силиконови примамки с общо тегло до 1 грам, като бланката е изключително стегната за въдица с подобни показатели.
  • Tetra Works React 55: The Technical Model - Дължината в разпънато състояние е 168 см. Теглото на въдицата е 38 грама, а тестът по примамки отново е до 1 грам. Този модел за разлика от React 50 има много по-жива бланка и позволява много фино и точно анимиране дори и с най-малките тежести.
  • Tetra Works React 58 - The Long Shooting Model - Дължината в разпънато състояние е 177.7 см. Теглото на въдицата е 40 грама, а тестът по примамки е до 2 грамa. Този модел има стегната бланка, също като React 50. Изключително подходящ за риболов на сафрид в по-неблагоприятни метеорологични условия, тъй като бланката не се огъва под напора на природните сили.
  • Tetra Works React 65: The Versatile Model - Най-универсалният модел от серията, който е с тест по примамки до 5 грама, дължина в разпънато състояние от 198 см и общо тегло 44 грама. Модел, който освен с микроджиг, може да се справи и с малки джигчета и воблери (в рамките на теста).

Аджинговата насоченост на тези въдици, в комбинация с плътния връх, с който са оборудвани, ги прави много подходящи за любителите на микро и наноджига.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.