Facebook Pixel

Tetra Works React 55 - The Technical Model

1 200,00 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-TW-RCT-55
допълнителна информация
Дължина 168 cm
Строй Extra Fast
Връх Плътен връх
Тест (примамки) ~ 1 g
Тест (линия) ~ 1.5 lb
Секции 2 броя
Тегло 38 g
Транспортна дължина 84 cm

Tetra Works React 55: The Technical Model е най-еластичният модел от трите въдици React. Дължината му е 168 см в разгънато състояние. Тежи 38 грама, и също като React 50 e с тест по примамки до 1 грам.

Върхът на React 55 е плътен, с дължина 30 см и диаметър от 0.6мм. Направен е от качествен японски високомодулен карбон 24Т, като този карбон е използван за направата и на цялата горна снадка. Долната снадка е направена от карбон 30Т. Също както и при другите два модела React повърхността на бланката е оставена нешлайфана.

Използваният по-мек карбон, в комбинация с малко по-дългото жило, отличават значително React 55 от React 50 като поведение. За разлика от 50-тицата, 55 има много по-жива и еластична бланка, като е запазена свръхбързата акция на върха и безкомпромисната чувствителност.

React 55 е въдица проектирана за работа със силиконови примамки до 1 грам, като гореспоменатата еластичност на бланката позволява много фина и акуратна анимация на силиконите. Дори и най-малкото потупване с показалец по бланката създава трептене в другия край на линията и влияе на движението на силикона.

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.