Facebook Pixel

Tetra Works Deliy

15,70 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-TW-DLY
допълнителна информация
Размер 63мм
Брой в пакет 12бр

Tetra Works Deliy е силиконов червей предназначен за риболов на сафрид (Ajing риболов). Дълъг е 63мм и на пръв поглед дава вид на прекалено голяма примамка за този вид риба. Това обаче не е съвсем така, защото формата на тялото и еластичният материал, от който е направена позволяват на рибите да всмукнат и сгънат силикона в устата си безпроблемно. Апетитът на активните сафриди е пословичен и с този силиконов червей лесно ще го провокирате.

Плоското тяло на Tetra Works Deliy дава още едно предимство на риболовеца. Когато примамката е монтирана хоризонтално, с острие на куката откъм плоската част, риболовецът може лесно да я контролира под водата, държейки я изпъната, или пък да я анимира активно с върха на въдицата. При този монтаж, копиевидната опашка на силикона се мандахерца много атрактивно и привлича рибите отдалеч. Когато пък я монтирате вертикално, с плоската част настрани, пропадането се ускорява, а при анимация силиконът имат по-пасивна игра.

Също както и останалите силикони за сафрид от серията Tetra Works на DUO, и моделът Deliy е овкусен с аромат на скарида, който допълнително привлича и настървява рибите. Произвежда се в разнообразни прозрачни и плътни цветове, които са характерни за Ajing риболова. Повечето от разцветките са или с UV ефект, или светещи, а някои имат само вложен светещ брокат.

Вероятно сами се досещате, че Tetra Works Deliy работи добре не само при риболов на сафрид, но и при сладководен лек риболов на костур и други дребни хищни риби. Това е примамка, която ще Ви донесе много успех, така че не се бавете и поръчайте сега!

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
Може би ще ти харесат и тези продукти!
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.