Facebook Pixel

Tetra Works Chibi Burny

15,70 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-TW-CH-BUR
допълнителна информация
Размер 34мм
Брой в пакет 12бр

Tetra Works Chibi Burny е силиконова примамка, умален модел на популярния Tetra Works Burny, създадена за риболов на сафрид. Размерът му е 34мм. Също както и по-големият си брат. и тазиримамката се състои от хоризонтално сплеснато тяло с две секции. В предната си част има две ребра, след които има леко стеснение и задна трапецовидна част с още едно ребро в края. Към задната част на тялото са прикрепени две тънки пипала, които се развяват апетитно във водата при анимация с въдицата. Формата на примамката е причина за изпънатото ѝ положение във водата, когато е монтирана на специализираните глави за Ajing риболов Tetra Works Sniphead.

Когато се използват тези джиг глави, Tetra Works Chibi Burny може да бъде водена както на дартинг проводка, стрелкайки се наляво-надясно, така и на равномерна проводка, с много фина или много агресивна анимация с върха. При втората проводка, логично, пипалата се размахват много атрактивно пред погледа на рибите.

Всички силикони Chibi Burny са овкусени с аромат на скарида. Също както и другите силикони Tetra Works, и този се произвежда в много разнообразни цветове, като всеки от тях или реагира на UV, или свети при нагряване с лампа или челник.

Не се колебайте повече и поръчайте Tetra Works Chibi Burny сега! Перфектен силикон за дребни сафриди!

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
Може би ще ти харесат и тези продукти!
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.