Facebook Pixel

Tetra Works Uber

15,70 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-TW-UBR
допълнителна информация
Размер 50мм
Брой в пакет 10бр

Tetra Works Uber е малък силиконов шад от серията Tetra Works на DUO International. Дължината му е 50мм. На пръв поглед прост малък шад, но на практика има добре замислена структура. Странично сплеснатото тяло има вдлъбнатини от двете си страни, които насочват струи с вода към опашката и стабилизират позицията на силикона и играта му. Опашката е оребрена от долната си страна и е изключително еластична. Ребрата улавят струите, които вдлъбнатините на тялото насочват към опашката и ги донасочват към петата. По този начин не позволяват на цялата опашка да се размахва прекалено хаотично, а движението е само при петата. Страхотна силиконова примамка за риболов на морски риби, като сафрид, попчета, морски врани, скорпид и друг тип рокфиш. Сладководните хищници също не остават безразлични, когато го зърнат.

Tetra Works Uber може да бъде воден както на равномерна проводка, така и с активна анимация с въдицата. Произвежда се в различни разцветки, които позволяват използването му в различни условия. Прозрачните и полупрозрачни цветове са подходящи за светлата част от денонощието и за осветени места през нощта, докато плътните цветове правят много добър контраст под водата при риболов в тъмен участък или в мътна вода. Всички цветове са или с UV ефект, или светят при нагряване с лампа, или съдържат светещ брокат.

Също както и останалите модели силикони от серията Tetra Works, и Uber е овкусен с аромат на скарида, който допълнително засилва усещането у рибите за истинска плячка.

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
Може би ще ти харесат и тези продукти!
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.