Mik Maus

Виж като Решетка Списък

5 Продукта

Низходящо
 1. Fanatik Mik Maus 2.5
  Mik Maus 2.5
  5,10 лв.
 2. Fanatik Mik Maus 3.0
  Mik Maus 3.0
  5,10 лв.
 3. Fanatik Mik Maus 3.5
  Mik Maus 3.5
  5,10 лв.
на страница

Силиконовата примамка Fanatik Mik Maus е уникална примамка, която е имитация на мишка. Тя наистина изненадва щуката, костура и бялата риба, които са свикнали с популярните туистери и шадове.

Акустичният "почерк" на тази мишка е уникален. Той съчетава високочестотни вибрации на лапите и пасивно съпротивление на ушите, разширявайки работата на опашката и шумоленето на ребърцата, покриващи тялото. Любопитството на хищника преминава в агресия при вида на апетитното и явно беззащитно “живо” същество.

Fanatik Mik Maus работи превъзходно на проста проводка в близост до дъното с подскоци и паузи, но привлича хищника и при влачене по грунта. Пропорциите му позволяват еднакво успешно да се използва с джиг глава, шарнирен монтаж с двойна кука или незацепваш монтаж с офсетна кука.

В състава на "съедобния" силикон Fanatik Mik Maus, също както и при Goby и другите силикони на марката, са включени натурални вкусови компоненти. Рибите не изплюват такава примамка и реализирането на кълването се доближава до 100% дори и с офсетна кука. Материалът е достатъчно издържлив за да устои на опитите за сваляне от куката или отхапването на опашката. Ако все пак опашката е отхапана не бързайте са смените мишката с нова, тя прекрасно лови риба и без опашка.

Силиконите Fanatik Mik Maus се произвеждат в 5 различни размера - 1.6”, 2”, 2.5”, 3”, 3.5”.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.