Facebook Pixel

Mik Maus

Силиконовата мишка Fanatik Mik Maus е уникална хибридна примамка. Тя наистина изненадва шуката, костура и бялата риба, които са свикнали с популярните туистери и шадове. Акустичния "почерк" на тази мишка е уникален. Той съчетава високочестотни вибрации на лапите, пасивно съпротивление на ушите разширявайки работата на опашката и шумоленето на ребърцата, покриващи тялото. Любопитството на хищника преминава в агресия при вида на апетитното и явно беззащитно живо същество.

Mik Maus работи превъзходно на проста проводка в близост до дъното с подскоци и паузи, привлича хищника и при влачене по грунта. Пропорциите му позволява еднакво успешно да се използва с джиг глава, шарнирен монтаж с двойна кука или незацепваш монтаж с офсетна кука

В съставна на "съедобния" силикон са включени натурални вкусови компоненти. Рибите не изплюват такава примамка и реализирането на кълването се доближава до 100% дори и с офсетна кука. Материалът е достатъчно издържлив за да устои на опитите за сваляне от куката или отхапването на опашката. Ако все пак опашката е отхапана не бързайте са смените мишата с нова, тя прекрасно лови риба и без опашка.

 


View as Grid List

5 продукта

на страница
низходящо
 1. Mik Maus 1.6
  Mik Maus 1.6
  4,70 лв.
 2. Mik Maus 2.0
  Mik Maus 2.0
  4,70 лв.
 3. Mik Maus 2.5
  Mik Maus 2.5
  4,70 лв.
 4. Mik Maus 3.0
  Mik Maus 3.0
  4,70 лв.
 5. Mik Maus 3.5
  Mik Maus 3.5
  4,70 лв.
View as Grid List

5 продукта

на страница
низходящо
© 2021 vuk.bg. Всички права запазени.