Agarron

Виж като Решетка Списък

5 Продукта

Низходящо
  1. Pontoon21 Agarron 140F-SR
    Agarron 140F-SR Воблер
    29,30 лв.
на страница

Pontoon21 Agarron е първият воблер на Pontoon21, който е специално проектиран за риболов на щука. При създаването му, дизайнерите на марката са се базирали на поведенческите особености на тази риба. Предлага се в пет различни размера - 80мм, 95мм, 110мм, 125мм и 140мм. Всички модели са изплуващи, като тези на 80, 95 и 110 са бавно изплуващи.

На пръв поглед Pontoon21 Agarron е проста миноу примамка, но ако задълбаем малко повече в структурните ѝ и поведенчески особености, ще видим че това далеч не е така. Воблерите от тази серия са оборудвани със системата Tungsten Moving Balls (TMB), благодарение на която с тях се постигат големи дистанции.

Освен с TMB системата, Agarron също е оборудван и със система за балансиране, която производителят нарича Koto-Koto (KKBS). Тя е причината за атрактивната игра на воблерите, както и за вибрациите, които той издава при изплуването на пауза. Точно така. По време на изплуването воблерът потрепва странично и издава вибрации, които влудяват щуката.

Pontoon21 Agarron има ефектна игра на равномерна проводка, страхотно поведение при туич, и изнервящо щуките потрепване при изплуването на паузата. Формата и размерите на тялото, съчетани с поведението му и работния му хоризонт, го правят успешен воблер за щука в множество различни ситуации.

Можете да бъдете сигурни, че с този воблер няма да бъдете капо! Така че не губете време, а поръчайте сега!


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.