Facebook Pixel

Tetra Works Megalopa

15,70 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-TW-MLP
допълнителна информация
Размер 20мм
Брой в пакет 16

Tetra Works Megalopa е малка силиконова примамка, имитация на ларва на раче, която е предназначена за риболов на сафрид (аджинг). За разлика от другите силикони на Tetra Works, които са за същия тип риболов, този има значително по-малко тяло (20мм), и доста по-нестандартна форма. Основната цел на тази примамка е дребният сафрид, който се появява по нашите ширини късна пролет или ранно лято.

Най-подходящите глави за Tetra Works Megalopa са Tetra Works Sniphead в размер SS. Монтирани на такава глава силиконите Megalopa могат да бъдат анимирани много акуратно, с много леки потрепвания с върха на въдицата. Най-подходящата проводка е с няколко къси подръпвания и след това да се остави примамката да пропадне леко. При пропадането Megalopa-та прави спираловидно движение надолу. Можете да я водите и на равномерна проводка с леки потрепвания с въдицата.

Tetra Works Megalopa се продава в пакети по 16 броя, в разнообразни плътни, прозрачни и полупрозрачни цветове. В повечето от цветовете има вграден брокат, фосфорисциращи или реагиращи на UV елементи. С подобна цветова гама можете да разчитате на примамките на Tetra Works във всякакви условия, по всяко време на денонощието.

Tetra Works Megalopa е много уловиста примамка и за дребни сладководни хищници, а и за някои мирни риби на нано-джиг.

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.