Facebook Pixel

Tetra Works PeasHead - SS

15,70 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-TW-PHD-SS
Допълнителна информация
Брой в опаковка 5 броя
Кука SS
Дължина на куката 12,50 мм

Tetra Works PeasHead SS е малка джиг глава с овална форма, подобна на формата на грахче. Куката ѝ е размер S, което я прави подходяща за примамките Chibi Burny, Megalopa, Chop и Burny. Произвежда се в различни грамажи от 0.3 до 1 грама.

Формата на Tetra Works PeasHead SS е овална. Това е лесна за използване глава, дори и от начинаещи риболовци. Голямата площ на предната част създава съпротивление във водата, което улеснява контакта и контрола на примамката от страна на риболовеца. Кръглите страници създават странично съпротивление на течението, но не го "спират", и също улесняват контакта с края на линията и воденето на примамчицата в права линия.

Куката, която е вложена в главите PeasHead SS е същата като в главите SnipHead SS, с размер от 12.5мм. Тя има и същите свойства. Ухото сочи към острието на куката под ъгъл от 45 градуса, което прави воденето много лесно и увеличава успевеамостта при засечка. Острието е леко отворено, като на повечето масови сафридските джиг глави, за да прониква лесно в плътта на рибата при засечка и да не им позволява да го изплюят. Основата на куката е сплескана странично. Така създава отблясъци под водата, когато са монтирани прозиращи примамки. Този сплескан сектор изпълнява функцията и на "контра" за примамката, за да не се изхлузва лесно.

Tetra Works PeasHead SS е подходяща глава за Ajing риболов. Пропада лесно и лесно се контролира в средния слой на водата.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Още от DUO International
© 2023 vuk.bg. Всички права запазени.