Facebook Pixel

Въдици за light (лек) риболов

Пазаруване по
Виж като Решетка Списък

12 Продукта

Низходящо
на страница

Въдиците за лайт риболов или лек спининг риболов са въдици предназначени за риболов с леки примамки. Няма точно определена граница къде започва и завършва тестът по примамки на лайтовите спининги, тъй като всеки производител категоризира пръчките си по различен начин. Все пак често се приема, че той е до около 10-12 грама.

Лайт въдиците са доста универсална категория, тъй като с тях лесно може да се покрие както горната граница от ултра лайт сегмента, така и долната граница от медиум лайт примамките. Разбира се, в рамките на разумния компромис. По този начин, с такъв тип въдица можете лесно да таргетирате както дребни костурчета, така и бели риби около мярката за минимално допустим размер, например.

Във VUK.BG ще откриете всякакви типове спининги за лек риболов. Предлагаме Ви подходящи пръти за риболов както с воблери и блесни, така и с меки примамки на джиг и микроджиг. В нашата продуктова гама лесно ще откриете въдици за риболов на кефал, пъстърва, костур, распер, бяла риба, че дори и щука. Не случайно споменаваме и някои по-едри видове хищници, тъй като през последните години много риболовци предпочитат да ги таргетират с леки такъми в търсене на по-големи дози адреналин.

Разгледайте разнообразието от въдици, които предлагаме и направете своя избор сега!


Риболовен магазин VUK.BG © 2023 Всички права запазени.